Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1003, 3 Rum, 68 m²

Beskrivning

Uteplats i söderläge med trädgårdskänsla

Från ditt rymliga vardagsrum kan du ta dig ut på din uteplats och enkelt röra dig mellan hemmet och innegården. Välkommen till en trea för dig som vill bo med bra läge och ha känslan av egen trädgård.

I Tinnerbäcks Brunn har du nära till allt du behöver i vardagen och naturen runt om. Här bor du i en Svanenmärkt och smart planerad trea med härligt ljusinsläpp från två håll. Från din uteplats kan du enkelt promenera över till den gemensamma relaxen på innergården där du kan njuta av en varm bastu.

Hall

När du kliver in i hallen kan du enkelt hänga av dig på den platsbyggda klädhängaren eller gömma undan ytterplaggen i hallgarderoben. Dessutom är hallen utrustad med klinkergolv, praktiskt för alla årets årstider. Härifrån når du både badrummet och lägenhetens öppna vardagsrum där du möts av ljusinsläpp från två håll.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet utgör lägenhetens hjärta. Du får känslan av öppen planlösning och når köksdelen genom två öppningar. Samtidigt har rummen en smidig avskiljare vilket gör det enkelt att inreda. I köket finns gott om plats för en matgrupp.

Uteplats

Från vardagsrummet kan du enkelt kliva ut på din uteplats. Här kan du blicka ut över innegården och promenera bort till den gemensamma relaxen.

Badrum

Ditt helkaklade badrum är utrustat med allt du behöver. Under bänkskivan som löper längs med ena väggen står både tvättmaskin och torktumlare. Här inne har du hörndusch, toalett och tvättställ samt plats för en handdukstork.

Sovrum 1 och 2

Det större sovrummet nås från vardagsrummet och har fönster mot både uteplats och innergård. Garderoben med skjutdörrar ger dig bra förvaring och plats för en dubbelsäng. Det andra sovrummet angränsar till köket och kan fungera antingen som ett extrarum eller barnrum.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap