Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1002, 2 Rum, 38 m²

Beskrivning

Välplanerad yta med uteplats

Njut av solen på din nya uteplats eller bjud över grannen på morgonkaffe. Här finns gott om yta att umgås på, och i anslutning till uteplatsen kan du enkelt ta del av den vackra naturmiljön i grannskapet.

Efter en arbetsvecka är din nya tvåa platsen att samla energi på. Njut av långa frukostar på uteplatsen innan du sätter igång med helgens aktiviteter. Från ditt öppna vardagsrum kliver du rakt ut på uteplatsen som har gott om plats för utemöbler. När naturen kallar har du Tinnerö Eklandskap i närområdet men också Linköpings city på gångavstånd.

Hall och kök

Ta emot gäster i din nya entré med klinkergolv. Känn den ljuvliga doften från middagen som lagas i köket. Köket är utrustat med klimatsmarta vitvaror och tillsammans med de öppna bänkytorna i köket blir det ett optimalt val för dig som vill spendera timmarna här och preppa inför middagar med vänner.

Badrum

I det stilrena helkaklade badrummet har du en hörndusch med glasväggar och god förvaring i spegelskåpet och kommoden. För att vardagspusslet ska gå ihop på ett effektivt sätt har du även en kombimaskin i badrummet, en tvättmaskin och torktumlare i ett. Vill du ha guldkant på tillvaron finns gemensam relax med bastu i huset.

Sovrum

I det nio kvadratmeter stora sovrummet har du gott om plats för en dubbelsäng. Vakna upp och njut av att vara ett med naturen när du blickar ut genom fönstret. I sovrummet har du en rymlig skjutdörrsgarderob som är en perfekt bas för klädsamlingen. Det finns även ett skåp utrustat med förvaringsinredning lämpat för städutrustning, alltför att förenkla din vardag.

Vardagsrum och uteplats

I ditt rymliga vardagsrum finns det plats för sällskapsdel och matplats. I anslutning till vardagsrummet nås uteplatsen. Under de varma årstiderna fördubblar du dina sällskapsytor genom att öppna upp till din uteplats. Detta gör att du har de perfekta förutsättningarna att bjuda hem många nära och kära.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap