Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1002, 2 Rum, 38 m²

Välplanerad yta med uteplats

Njut av solen på din nya uteplats eller bjud över grannen på morgonkaffe. Här finns gott om yta att umgås på, och i anslutning till uteplatsen kan du enkelt ta del av den vackra naturmiljön i grannskapet.

Efter en arbetsvecka är din nya tvåa platsen att samla energi på. Njut av långa frukostar på uteplatsen innan du sätter igång med helgens aktiviteter. Från ditt öppna vardagsrum kliver du rakt ut på uteplatsen som har gott om plats för utemöbler. När naturen kallar har du Tinnerö Eklandskap i närområdet men också Linköpings city på gångavstånd.

Hall och kök

Ta emot gäster i din nya entré med klinkergolv. Känn den ljuvliga doften från middagen som lagas i köket. Köket är utrustat med klimatsmarta vitvaror och tillsammans med de öppna bänkytorna i köket blir det ett optimalt val för dig som vill spendera timmarna här och preppa inför middagar med vänner.

Badrum

I det stilrena helkaklade badrummet har du en hörndusch med glasväggar och god förvaring i spegelskåpet och kommoden. För att vardagspusslet ska gå ihop på ett effektivt sätt har du även en kombimaskin i badrummet, en tvättmaskin och torktumlare i ett. Vill du ha guldkant på tillvaron finns gemensam relax med bastu i huset.

Sovrum

I det nio kvadratmeter stora sovrummet har du gott om plats för en dubbelsäng. Vakna upp och njut av att vara ett med naturen när du blickar ut genom fönstret. I sovrummet har du en rymlig skjutdörrsgarderob som är en perfekt bas för klädsamlingen. Det finns även ett skåp utrustat med förvaringsinredning lämpat för städutrustning, alltför att förenkla din vardag.

Vardagsrum och uteplats

I ditt rymliga vardagsrum finns det plats för sällskapsdel och matplats. I anslutning till vardagsrummet nås uteplatsen. Under de varma årstiderna fördubblar du dina sällskapsytor genom att öppna upp till din uteplats. Detta gör att du har de perfekta förutsättningarna att bjuda hem många nära och kära.

Hemfakta

Bostad
B1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap