Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltvåa i naturnära kvarter

Hemma hos dig kommer ljuset in från två håll i de sällskapliga rummen. Du har en egen uteplats belägen i söderläge, perfekt sällskapsyta under sommarhalvåret tillsammans med nära och kära.

I din nya tvåa finns det gott om praktiska lösningar och välplanerade detaljer för att du ska få en trivsam vardag. Du fördubblar enkelt dina sällskapsytor under sommarhalvåret genom att endast öppna dörren till uteplatsen. Här har du både närhet till citylivet samtidigt som du får lugnet från naturen.

Hall

Precis innanför dörren ligger grus- och slasktåliga klinkerplattor innan hemmets eleganta ekparkett tar över. Kapphyllan för ytterkläder får plats precis innanför dörren, och skjutdörrsgarderoben blir en viktig del av förvaringen i ditt hem.

Kök och vardagsrum

Platsen för matlagning är stilren och har flera praktiska arbetsytor. Köksbänken når längs ena väggen med kyl och frys i full höjd mitt emot. Diskmaskinen göms bakom en kökslucka för ett stilrent intryck. Middagen kan du duka upp i vardagsrummet där det finns mer yta för umgängesvänliga möblemang. I vardagsrummet har du också perfekt yta för din soffa där du kan fira in fredag framför tv:n.

Uteplats

Öppna upp dörren från vardagsrummet och kliv direkt ut på din uteplats med ostört läge på gaveln av huset. Med ett gäng värmande filtar kan du förlänga säsongen och njuta av ditt utomhusrum i söderläge under stora delar av året.

Sovrum

I ditt sovrum är det enkelt att få lugn och ro då rummet ligger i avskilt i ditt hem. De dubbla fönsterna ger gott om ljus. Garderoberna här hjälper också till när du vill ha ordning och reda bland kläderna.

Badrum

Tvätten sköter du i badrummets tvätthörna, och bänkytan ovanför maskinerna blir en välkommen detalj i arbetet med att vika och sortera tvätthögen. De helkaklade väggarna, klinkergolvet och duschdörrarna i glas ger en stilren och praktisk bas. Du har gott om förvaring i kommod och skåp.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap