Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med solig balkong i söderläge

Efter en sväng på stan tar du dig till hemmet på plan fem. Du sparkar av dig skorna i hallen och styr stegen mot balkongen. Här slappar du en stund i solen innan det är dags att förbereda kvällens middag.

I Tinnerbäcks Brunn har du alla möjligheter att leva ett socialt liv. Vill du umgås med grannar finns det gemensamma gårdshuset som inbjuder till nya bekantskaper. För mer fart och fläkt ligger stadens utbud bara ett stenkast härifrån.

Hall

Det ringer på dörren och när dina gäster kliver in i hallen möts de av ljuva dofter från den stundande middagen. Direkt till vänster finns gott om plats att hänga av sig ytterkläder och skor. Sedan är sällskapet redo för en kväll med god mat och trevligt umgänge.

Vardagsrum och balkong

Från hallen kliver de rakt in i hemmets mittpunkt, vardagsrummet. Det stora vardagsrummet känns ännu större tack vare det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Här kan gästerna umgås samtidigt som du lägger sista handen vid middagen i köket. Är det en härlig sommarkväll tar de sig kanske till och med en tur ut på balkongen som fortfarande känns varm efter en dag badande i solljus.

Kök

Vem som än är kocken för kvällen underlättar kökets utformning jobbet. Längs med ena väggen har du en lång yta med gott om plats för matlagning samtidigt som du har allt du behöver inom armlängds avstånd. Genom öppningen ut till vardagsrummet småpratar du med gästerna samtidigt som du rör ihop en sås på spisen.

Badrum

Hemmets badrum är perfekt placerat lite avsides från de sociala ytorna. Vill du köra en tvätt samtidigt som du har besök är ljudet från tvättmaskinen inget som stör. De helkaklade ytorna är både snygga att se på och lätta att hålla rena.

Sovrum 1 och 2

När kvällen är slut och gästerna gått hem är det dags att krypa till kojs. Den stora dubbelsängen i ditt master bedroom känns extra lockande efter en kväll som denna. Kläderna hänger du in i garderoben som rymmer både det ena och det andra. I det andra sovrummet snusar kanske redan en liten gott. Båda sovrummen har gott om plats för både sängar och förvaring utan att för den skull kännas trånga.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap