Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1503, 3 Rum, 68 m²

Trea med solig balkong i söderläge

Efter en sväng på stan tar du dig till hemmet på plan fem. Du sparkar av dig skorna i hallen och styr stegen mot balkongen. Här slappar du en stund i solen innan det är dags att förbereda kvällens middag.

I Tinnerbäcks Brunn har du alla möjligheter att leva ett socialt liv. Vill du umgås med grannar finns det gemensamma gårdshuset som inbjuder till nya bekantskaper. För mer fart och fläkt ligger stadens utbud bara ett stenkast härifrån.

Hall

Det ringer på dörren och när dina gäster kliver in i hallen möts de av ljuva dofter från den stundande middagen. Direkt till vänster finns gott om plats att hänga av sig ytterkläder och skor. Sedan är sällskapet redo för en kväll med god mat och trevligt umgänge.

Vardagsrum och balkong

Från hallen kliver de rakt in i hemmets mittpunkt, vardagsrummet. Det stora vardagsrummet känns ännu större tack vare det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Här kan gästerna umgås samtidigt som du lägger sista handen vid middagen i köket. Är det en härlig sommarkväll tar de sig kanske till och med en tur ut på balkongen som fortfarande känns varm efter en dag badande i solljus.

Kök

Vem som än är kocken för kvällen underlättar kökets utformning jobbet. Längs med ena väggen har du en lång yta med gott om plats för matlagning samtidigt som du har allt du behöver inom armlängds avstånd. Genom öppningen ut till vardagsrummet småpratar du med gästerna samtidigt som du rör ihop en sås på spisen.

Badrum

Hemmets badrum är perfekt placerat lite avsides från de sociala ytorna. Vill du köra en tvätt samtidigt som du har besök är ljudet från tvättmaskinen inget som stör. De helkaklade ytorna är både snygga att se på och lätta att hålla rena.

Sovrum 1 och 2

När kvällen är slut och gästerna gått hem är det dags att krypa till kojs. Den stora dubbelsängen i ditt master bedroom känns extra lockande efter en kväll som denna. Kläderna hänger du in i garderoben som rymmer både det ena och det andra. I det andra sovrummet snusar kanske redan en liten gott. Båda sovrummen har gott om plats för både sängar och förvaring utan att för den skull kännas trånga.

Hemfakta

Bostad
A1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
36 691 kr
Pris
2 495 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap