Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära trea bland trädtopparna

Högt uppe bland trädtopparna hittar du denna genomgående trea. Med ljusinsläpp från två väderstreck badar den i ljus. Här i ditt nya hem är det lätt att trivas.

I Tinnerbäcks Brunn bor du på gångavstånd från populära Tinnerö Eklandskap. Här finner du lugnet i vad som annars kan vara en hektisk vardag. Rekreation kan du även få i föreningens relax som återfinns i gårdshuset på innergården. Njut av en varm bastu på egen hand eller i goda grannars lag.

Kök och vardagsrum

För den som gillar att ha gäster är det här hemmet perfekt. Köket är placerat längs med ena väggen och har en öppning in mot vardagsrummet. Detta möjliggör att du kan umgås med gästerna samtidigt som du lägger sista handen vid maten. Rummen binds samman av ekparketten som återfinns i samtliga rum förutom badrum och hall.

Balkong

Till hemmet hör en generös balkong i söderläge som du kan inreda efter eget tycke och smak. Här njuter du i solen en varm vårdag med en kaffe i handen.

Sovrum 2

Från vardagsrummet tar du dig in i det större av de två sovrummen. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng om du så önskar. Garderoben med skjutdörrar och linneskåpet ger dig gott om plats för allt ifrån vardagskläder och skor till feststassen. Ett av fönstren vetter ut mot innergården och det andra mot balkongen.

Sovrum 1

I den norra delen av hemmet finns nästa sovrum med ingång från hallen. Här får du plats med säng eller skrivbord, allt efter önskemål.

Badrum

Ett av hemmets minsta rum är kanske det mest yteffektiva. Här ryms två funktioner i en, badrum och tvättstuga. Den helkaklade ytan gör det lätt att hålla rent i alla skrymslen och vrår. Hörnduschens glasväggar ger rummet en luftig känsla.

Hall

I hallen är det dags att säga adjö. Att smutsiga skor lämnat märken på klinkergolvet spelar ingen roll då det är både tåligt och lättstädat. Jackor finns lättillgängliga direkt innanför dörren.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap