Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1502, 3 Rum, 68 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Naturnära trea bland trädtopparna

Högt uppe bland trädtopparna hittar du denna genomgående trea. Med ljusinsläpp från två väderstreck badar den i ljus. Här i ditt nya hem är det lätt att trivas.

I Tinnerbäcks Brunn bor du på gångavstånd från populära Tinnerö Eklandskap. Här finner du lugnet i vad som annars kan vara en hektisk vardag. Rekreation kan du även få i föreningens relax som återfinns i gårdshuset på innergården. Njut av en varm bastu på egen hand eller i goda grannars lag.

Kök och vardagsrum

För den som gillar att ha gäster är det här hemmet perfekt. Köket är placerat längs med ena väggen och har en öppning in mot vardagsrummet. Detta möjliggör att du kan umgås med gästerna samtidigt som du lägger sista handen vid maten. Rummen binds samman av ekparketten som återfinns i samtliga rum förutom badrum och hall.

Balkong

Till hemmet hör en generös balkong i söderläge som du kan inreda efter eget tycke och smak. Här njuter du i solen en varm vårdag med en kaffe i handen.

Sovrum 2

Från vardagsrummet tar du dig in i det större av de två sovrummen. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng om du så önskar. Garderoben med skjutdörrar och linneskåpet ger dig gott om plats för allt ifrån vardagskläder och skor till feststassen. Ett av fönstren vetter ut mot innergården och det andra mot balkongen.

Sovrum 1

I den norra delen av hemmet finns nästa sovrum med ingång från hallen. Här får du plats med säng eller skrivbord, allt efter önskemål.

Badrum

Ett av hemmets minsta rum är kanske det mest yteffektiva. Här ryms två funktioner i en, badrum och tvättstuga. Den helkaklade ytan gör det lätt att hålla rent i alla skrymslen och vrår. Hörnduschens glasväggar ger rummet en luftig känsla.

Hall

I hallen är det dags att säga adjö. Att smutsiga skor lämnat märken på klinkergolvet spelar ingen roll då det är både tåligt och lättstädat. Jackor finns lättillgängliga direkt innanför dörren.

Hemfakta

Bostad
A1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
36 691 kr
Pris
2 495 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap