Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående trea med närhet till natur och citypuls

På fjärde våningen hittar du denna öppna trea med balkong i söderläge och genomgående planlösning. Tack vare ljusinsläpp från två håll känns hela hemmet ljust och luftigt.

I Tinnerbäcks Brunn bor du naturnära samtidigt som Linköping city enbart är fem minuters cykeltur bort. Lever du ett aktivt liv finns fantastiska träningsmöjligheter in på knuten. Parkour, löpning eller styrketräning. Du behöver bara ta ett kliv utanför dörren så är möjligheterna till rörelse oändliga.

Hall

Efter en tur med familjen till den lokala parkourparken kommer du hem till en hall med praktiskt klinkergolv och garderober som rymmer både skor, vantar, mössor och jackor.

Badrum

Från hallen tar du dig enkelt in i badrummet om du behöver duscha av lera och smuts efter något av era äventyr i området. Smutsiga kläder kan åka direkt in i tvättmaskinen. Badrummet är helkaklat i stilrena material och här finns en praktisk hörndusch vilket bidrar till att rummet känns luftigt.

Vardagsrum, kök och balkong

Öppningen mellan kök och vardagsrum tillåter ljuset att flöda in från två väderstreck. Den rymliga balkongen i söderläge gör att utrymmet känns ännu mer generöst. Ekparketten bidrar ytterligare till att binda ihop rummen. I köket hittar du energisnåla vitvaror och ett välplanerat kök. Här förbereder du enkelt allt ifrån dignande helgfrukostar till snabba vardagsmiddagar.

Sovrum 1

Tar du till vänster efter hallen kommer du in i det första av två sovrum. Här huserar kanske familjens yngsta person i egna domäner. Rummet har gott om plats för lek och bus men också för sömn och vila. Garderoben med skjutdörrar och linneskåpet rymmer både kläder och leksaker.

Sovrum 2

Det är här dagen både börjar och slutar. I det största av hemmets två sovrum finns gott om plats för en dubbelsäng och sängbord. Den generösa garderoben med skjutdörrar bidrar till yteffektivitet, här huserar dina vardagskläder tillsammans med feststassen och träningskläderna.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap