Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1401, 5 Rum, 111 m²

Stor balkong i västerläge och öppen planlösning

Välkommen hem till denna femma på fjärde våningen i Tinnerbäcks Brunn. Hörnläget gör detta till en ljus och öppen lägenhet med plats för många.

För den som lever ett aktivt liv är detta det perfekta grannskapet. Gym och parkourpark finns i närheten och grönområdet bjuder på natursköna löprundor. På innergården finns en gemensam relax med bastu. Perfekt när du kommer hem nerkyld efter en löprunda i snömodd.

Balkong

Den rymliga balkongen gör femman till en sexa under årets varmare månader. Med sina 14 kvadrat är detta en väl tilltagen yta med flera olika användningsområden. Inred en del till matplats och en annan till relaxyta. Har du gröna fingrar är detta det bästa läget. Här trivs de flesta växter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har ett härligt ljus tack vare det stora fönstret mot väster och ljusinsläppen från norr. Den öppna planlösningen gör detta till en social umgänges yta där du har kontakt med både kök och matplats. Köksdelen är L-formad med ett fönster över diskhon. Vitvarorna är energisnåla och ugnen är placerad i en bekväm höjd i ett högskåp.

Sovrum 1 och 4

Med fönster ut mot balkongen ligger två sovrum om 12 kvadrat vardera. Sovrum 4 får du access till genom sovrum 1. Golven av ekparkett och de ljust målade väggarna är genomgående i hela hemmet. Med det som bas är det lätt för dig att själv sätta din prägel på hemmet.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg med varandra ligger sovrum 2 och 3. Fönster mot norr ger bra ljusinsläpp på dagen. Men varken morgon- eller kvällssol kan störa din sömn. Det högra sovrummet är hemmets största och lämpar sig väl som master bedroom. Här saknas inte förvaring då en stor skjutdörrsgarderob sträcker sig längs med större delen av den ena långsidan. Sovrum 2 är bostadens mindre sovrum. Rummet passar perfekt som arbetsrum eller gästrum. Eller också sover familjens yngsta medlem här med närhet till föräldrasovrummet.

Badrum

Två badrum behövs om man är många i familjen. Är ni bara två kan ni lyxa till det med varsitt. Båda våtrummen är helkaklade och har hörndusch med vikdörrar i glas. Ett av badrummen agerar även tvättstuga. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Golvet innanför dörren är beklätt med klinker. Perfekt vare sig du har barn eller djur som drar in smuts. Här behöver du inte sakna förvaringsutrymme. Hatthyllan slukar en hel del och garderoben resten. Behöver du ändå mer plats kan du sätta upp en lång knoppbräda på den motstående väggen för väskor och jackor.

Hemfakta

Bostad
A1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 8
Antal rum
5
Storlek
111 m²
Månadsavgift
5 444 kr
Pris per m²
35 991 kr
Pris
3 995 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap