Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1401, 5 Rum, 111 m²

Beskrivning

Stor balkong i västerläge och öppen planlösning

Välkommen hem till denna femma på fjärde våningen i Tinnerbäcks Brunn. Hörnläget gör detta till en ljus och öppen lägenhet med plats för många.

För den som lever ett aktivt liv är detta det perfekta grannskapet. Gym och parkourpark finns i närheten och grönområdet bjuder på natursköna löprundor. På innergården finns en gemensam relax med bastu. Perfekt när du kommer hem nerkyld efter en löprunda i snömodd.

Balkong

Den rymliga balkongen gör femman till en sexa under årets varmare månader. Med sina 14 kvadrat är detta en väl tilltagen yta med flera olika användningsområden. Inred en del till matplats och en annan till relaxyta. Har du gröna fingrar är detta det bästa läget. Här trivs de flesta växter.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet har ett härligt ljus tack vare det stora fönstret mot väster och ljusinsläppen från norr. Den öppna planlösningen gör detta till en social umgänges yta där du har kontakt med både kök och matplats. Köksdelen är L-formad med ett fönster över diskhon. Vitvarorna är energisnåla och ugnen är placerad i en bekväm höjd i ett högskåp.

Sovrum 1 och 4

Med fönster ut mot balkongen ligger två sovrum om 12 kvadrat vardera. Sovrum 4 får du access till genom sovrum 1. Golven av ekparkett och de ljust målade väggarna är genomgående i hela hemmet. Med det som bas är det lätt för dig att själv sätta din prägel på hemmet.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg med varandra ligger sovrum 2 och 3. Fönster mot norr ger bra ljusinsläpp på dagen. Men varken morgon- eller kvällssol kan störa din sömn. Det högra sovrummet är hemmets största och lämpar sig väl som master bedroom. Här saknas inte förvaring då en stor skjutdörrsgarderob sträcker sig längs med större delen av den ena långsidan. Sovrum 2 är bostadens mindre sovrum. Rummet passar perfekt som arbetsrum eller gästrum. Eller också sover familjens yngsta medlem här med närhet till föräldrasovrummet.

Badrum

Två badrum behövs om man är många i familjen. Är ni bara två kan ni lyxa till det med varsitt. Båda våtrummen är helkaklade och har hörndusch med vikdörrar i glas. Ett av badrummen agerar även tvättstuga. Här finns både tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Golvet innanför dörren är beklätt med klinker. Perfekt vare sig du har barn eller djur som drar in smuts. Här behöver du inte sakna förvaringsutrymme. Hatthyllan slukar en hel del och garderoben resten. Behöver du ändå mer plats kan du sätta upp en lång knoppbräda på den motstående väggen för väskor och jackor.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap