Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1304, 3 Rum, 80 m²

Beskrivning

Drömläge i Tinneräcks Brunn

I denna trea med ljusinsläpp från tre väderstreck och öppen planlösning är det lätt att trivas. Balkongen med kvällssol gör inte saken sämre. Tänk dig att sitta där en ljum sommarkväll med fin utsikt.

Tinnerbäcks Brunn har något för alla. Gillar du cityliv är stadskärnan med shopping, restauranger och nöjen bara en kort cykeltur bort. Är du ute efter naturupplevelser räcker det att stiga utanför dörren så finns det runt knuten. Vill du bara ha lugn och ro sätter du dig på den lummiga innergården med en bok i handen. Kanske kommer en granne förbi för en liten pratstund.

Hall

Två trappor upp välkomnas du in i hallen av ljuset som flödar in. Området närmast dörren har tåligt klinkergolv som övergår i en ekparkett när du tar ett steg längre in. Hallen har goda avhängningsmöjligheter med både hatthylla och skjutdörrsgarderob.

Sovrum 1 och 2

Bostaden rymmer två sovrum om nio respektive fjorton kvadratmeter. I båda rummen finns gott om förvaring. Garderober och linneskåp är placerade i en nisch vilket gör att de inte stjäl något av golvytan. Fönsterna ger dig utsikt över den gemensamma innergården.

Badrum och gästtoalett

Från sovrummen är det nära till både gästtoalett och badrum. Här behöver ingen köa på morgonen. Stilrena material är det genomgående temat i dessa utrymmen. Badrummet rymmer tvättmaskin och torktumlare som är placerade under en bänk. Mitt emot finns handfat, toalett och hörndusch.

Kök och balkong

Köket är format som ett L med diskmaskin och ho i ena änden och induktionshäll i den andra. Bänkytan är generöst tilltagen och kökslådorna är fullt utdragbara vilket gör rummet lättjobbat. Från köket tar du dig ut på den sex kvadratmeter stora balkongen. Västerläget ger dig möjlighet att njuta av både kvällssol och solnedgång.

Vardagsrum

Vardagsrummet med fönster mot både väster och söder är ett ljust och luftigt rum med öppen planlösning mot köket. Utrymmet är lättmöblerat med plats för soffa, bord och tv-möbel. Här kan du placera gästerna medan du lägger sista handen vid maten i köket.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap