Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1304, 3 Rum, 80 m²

Drömläge i Tinneräcks Brunn

I denna trea med ljusinsläpp från tre väderstreck och öppen planlösning är det lätt att trivas. Balkongen med kvällssol gör inte saken sämre. Tänk dig att sitta där en ljum sommarkväll med fin utsikt.

Tinnerbäcks Brunn har något för alla. Gillar du cityliv är stadskärnan med shopping, restauranger och nöjen bara en kort cykeltur bort. Är du ute efter naturupplevelser räcker det att stiga utanför dörren så finns det runt knuten. Vill du bara ha lugn och ro sätter du dig på den lummiga innergården med en bok i handen. Kanske kommer en granne förbi för en liten pratstund.

Hall

Två trappor upp välkomnas du in i hallen av ljuset som flödar in. Området närmast dörren har tåligt klinkergolv som övergår i en ekparkett när du tar ett steg längre in. Hallen har goda avhängningsmöjligheter med både hatthylla och skjutdörrsgarderob.

Sovrum 1 och 2

Bostaden rymmer två sovrum om nio respektive fjorton kvadratmeter. I båda rummen finns gott om förvaring. Garderober och linneskåp är placerade i en nisch vilket gör att de inte stjäl något av golvytan. Fönsterna ger dig utsikt över den gemensamma innergården.

Badrum och gästtoalett

Från sovrummen är det nära till både gästtoalett och badrum. Här behöver ingen köa på morgonen. Stilrena material är det genomgående temat i dessa utrymmen. Badrummet rymmer tvättmaskin och torktumlare som är placerade under en bänk. Mitt emot finns handfat, toalett och hörndusch.

Kök och balkong

Köket är format som ett L med diskmaskin och ho i ena änden och induktionshäll i den andra. Bänkytan är generöst tilltagen och kökslådorna är fullt utdragbara vilket gör rummet lättjobbat. Från köket tar du dig ut på den sex kvadratmeter stora balkongen. Västerläget ger dig möjlighet att njuta av både kvällssol och solnedgång.

Vardagsrum

Vardagsrummet med fönster mot både väster och söder är ett ljust och luftigt rum med öppen planlösning mot köket. Utrymmet är lättmöblerat med plats för soffa, bord och tv-möbel. Här kan du placera gästerna medan du lägger sista handen vid maten i köket.

Hemfakta

Bostad
A1304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
3
Storlek
80 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap