Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1303, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Praktisk inredning som gör vardagen enkel

Din Svanenmärkta trea har en rymlig balkong i söderläge. Här bor du i en lägenhet med ytsmart planering, öppen planlösning och bra förvaring i flera rum. Njut av naturen runt om och föreningens bastu.

I Tinnerbäcks Brunn bor du med balkong mot innegården och stora fönster som släpper in generöst med ljus. Här blir hemmets yta större tack vare den gemensamma relaxen med bastu och grönområden utanför dörren. På helgerna kan du njuta av frisk luft i närliggande natur eller ta en cykeltur till stan.

Hall

I din nya rymliga hall finns förvaring och smarta lösningar för vardagen. I början av hallen har du ett tåligt och slitstarkt golv i klinker, vidare sträcker ekparketten ut sig i resten av hallen och lägenheten.

Badrum

I badrummet har du ett härligt ljusinsläpp från fönstret. Här finns utrymme för att ta hand om tvätten på ena sidan och för badrumsbestyr på andra sidan. Rummet är snyggt helkaklat med en hörndusch.

Kök och vardagsrum

Vid matbordet framför kökets stora fönster kan du njuta av helgens långfrukostar, som du precis innan förberett vid den rymliga köksbänken. Rummet är utrustat med energisnåla vitvaror och en kyl och frys i full storlek, perfekt för dig som vill slippa åka och handla allt för ofta. För dig som hellre äter frukost framför favoritserien är det bara att duka upp i vardagsrummet intill.

Sovrum 1

Det mindre sovrummet ligger bredvid köket. Det breda fönstret ger rummet ett gediget ljusinsläpp och garderoberna i hörnet ger bra utrymme för förvaring. Oavsett hur rummet kommer användas så har det en fin bas med ekparkett och ljust målade väggar.

Sovrum 2

I det större sovrummet har du två fönster med utsikt mot balkong och innegård. Med platsbyggd förvaring längs med den ena väggen så finns det gott om utrymme för rummets viktigaste möbel. Här kan du ha en stor dubbelsäng, nattduksbord och annan rogivande inredning.

Balkong

Din nya utomhusyta mäter elva kvadratmeter och har ett bra söderläge. Kryp upp under en filt i balkongsoffan under kyliga sommarkvällar eller flytta ut frukosten både vardagar och helgdagar under de varmare perioderna. På den rymliga balkongen finns även plats för blomstrande växter.

Hemfakta

Bostad
A1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
35 221 kr
Pris
2 395 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap