Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1303, 3 Rum, 68 m²

Beskrivning

Praktisk inredning som gör vardagen enkel

Din Svanenmärkta trea har en rymlig balkong i söderläge. Här bor du i en lägenhet med ytsmart planering, öppen planlösning och bra förvaring i flera rum. Njut av naturen runt om och föreningens bastu.

I Tinnerbäcks Brunn bor du med balkong mot innegården och stora fönster som släpper in generöst med ljus. Här blir hemmets yta större tack vare den gemensamma relaxen med bastu och grönområden utanför dörren. På helgerna kan du njuta av frisk luft i närliggande natur eller ta en cykeltur till stan.

Hall

I din nya rymliga hall finns förvaring och smarta lösningar för vardagen. I början av hallen har du ett tåligt och slitstarkt golv i klinker, vidare sträcker ekparketten ut sig i resten av hallen och lägenheten.

Badrum

I badrummet har du ett härligt ljusinsläpp från fönstret. Här finns utrymme för att ta hand om tvätten på ena sidan och för badrumsbestyr på andra sidan. Rummet är snyggt helkaklat med en hörndusch.

Kök och vardagsrum

Vid matbordet framför kökets stora fönster kan du njuta av helgens långfrukostar, som du precis innan förberett vid den rymliga köksbänken. Rummet är utrustat med energisnåla vitvaror och en kyl och frys i full storlek, perfekt för dig som vill slippa åka och handla allt för ofta. För dig som hellre äter frukost framför favoritserien är det bara att duka upp i vardagsrummet intill.

Sovrum 1

Det mindre sovrummet ligger bredvid köket. Det breda fönstret ger rummet ett gediget ljusinsläpp och garderoberna i hörnet ger bra utrymme för förvaring. Oavsett hur rummet kommer användas så har det en fin bas med ekparkett och ljust målade väggar.

Sovrum 2

I det större sovrummet har du två fönster med utsikt mot balkong och innegård. Med platsbyggd förvaring längs med den ena väggen så finns det gott om utrymme för rummets viktigaste möbel. Här kan du ha en stor dubbelsäng, nattduksbord och annan rogivande inredning.

Balkong

Din nya utomhusyta mäter elva kvadratmeter och har ett bra söderläge. Kryp upp under en filt i balkongsoffan under kyliga sommarkvällar eller flytta ut frukosten både vardagar och helgdagar under de varmare perioderna. På den rymliga balkongen finns även plats för blomstrande växter.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap