Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus trea nära Linköping city

Ett stenkast från stadskärnan hittar du tre trappor upp denna pärla med balkong i söder. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är detta den perfekta samlingspunkten för familj och vänner.

På innergården hittar du det mysiga gårdshuset, ett gemensamt utrymme för avkoppling. Här finns både omklädningsrum, dusch och bastu. Perfekt om du vill bjuda hem kompisgänget på en relaxdag eller som belöning efter ett långpass.

Hall

Redan i hallen möts du av ljuset som flödar in från balkongen i andra änden. Klinkergolvet är perfekt för leriga gummistövlar efter strövtåg i naturen och här finns goda avhängningsmöjligheter.

Kök och vardagsrum

Från hallen leds du vidare ut till kök och vardagsrum. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror och stilrena enheter. På bänkytan mellan häll och diskho har du gott om plats för att förbereda maten. Köket är placerat längs med den ena väggen vilket gör att du har allting du behöver nära till hands. I vardagsrummet med dess härliga ljusinsläpp är det lätt att trivas vare sig du sitter där själv uppkrupen i soffan med en god bok eller i sällskap med vänner.

Balkong

Från vardagsrummet leds du ut till din egen oas. På den soliga balkongen i söderläge njuter du i fulla drag av lugnet och tystnaden. Slut ögonen och ta ett djupt andetag. Känn hur all stress och press rinner av dig som vatten på en gås.

Sovrum 1

Det mindre av de två sovrummen har stor potential. Inred det till gästrum, kontor eller ett andra sovrum. Här finns både en garderob med skjutdörr och ett linneskåp så förvaringsmöjligheterna är goda.

Sovrum 2

Det stora sovrummet har fönster som dels vetter ut mot balkongen men också mot söder. En dubbelsäng får gott och väl plats utan att rummet känns trångt. Den rymliga garderoben med skjutdörrar rymmer gott och väl både kläder och skor.

Badrum

Det helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Så skönt det är att kunna tvätta när helst du önskar istället för att hoppas på en tvättid i en gemensam tvättstuga. Badrummet är stilrent inrett och hörnduschen gör rummet yteffektivt.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap