Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1302, 3 Rum, 68 m²

Ljus trea nära Linköping city

Ett stenkast från stadskärnan hittar du tre trappor upp denna pärla med balkong i söder. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är detta den perfekta samlingspunkten för familj och vänner.

På innergården hittar du det mysiga gårdshuset, ett gemensamt utrymme för avkoppling. Här finns både omklädningsrum, dusch och bastu. Perfekt om du vill bjuda hem kompisgänget på en relaxdag eller som belöning efter ett långpass.

Hall

Redan i hallen möts du av ljuset som flödar in från balkongen i andra änden. Klinkergolvet är perfekt för leriga gummistövlar efter strövtåg i naturen och här finns goda avhängningsmöjligheter.

Kök och vardagsrum

Från hallen leds du vidare ut till kök och vardagsrum. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror och stilrena enheter. På bänkytan mellan häll och diskho har du gott om plats för att förbereda maten. Köket är placerat längs med den ena väggen vilket gör att du har allting du behöver nära till hands. I vardagsrummet med dess härliga ljusinsläpp är det lätt att trivas vare sig du sitter där själv uppkrupen i soffan med en god bok eller i sällskap med vänner.

Balkong

Från vardagsrummet leds du ut till din egen oas. På den soliga balkongen i söderläge njuter du i fulla drag av lugnet och tystnaden. Slut ögonen och ta ett djupt andetag. Känn hur all stress och press rinner av dig som vatten på en gås.

Sovrum 1

Det mindre av de två sovrummen har stor potential. Inred det till gästrum, kontor eller ett andra sovrum. Här finns både en garderob med skjutdörr och ett linneskåp så förvaringsmöjligheterna är goda.

Sovrum 2

Det stora sovrummet har fönster som dels vetter ut mot balkongen men också mot söder. En dubbelsäng får gott och väl plats utan att rummet känns trångt. Den rymliga garderoben med skjutdörrar rymmer gott och väl både kläder och skor.

Badrum

Det helkaklade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Så skönt det är att kunna tvätta när helst du önskar istället för att hoppas på en tvättid i en gemensam tvättstuga. Badrummet är stilrent inrett och hörnduschen gör rummet yteffektivt.

Hemfakta

Bostad
A1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
35 221 kr
Pris
2 395 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap