Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor trea i natur- och barnvänligt område

Din nya trea har två sovrum med bra förvaring och sköna tillbehör som diskmaskin och tvättmaskin. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har du härliga ytor att umgås på.

Välkommen hem till Tinnerbäcks Brunn. Dina välplanerade 80 kvadratmeter ger dig en plats att längta hem till. Området präglas av grönska och natur och här finns flera möjligheter när du vill vara aktiv utomhus. I närheten finns härliga promenadstråk, parker och grönområden. Ditt nya hem ger dig en avkopplande plats att både starta och avsluta dagen på.

Hall

Efter en dag i naturen blir det praktiska klinkergolvet perfekt att ställa av leriga skor på, det går enkelt att städa. Ytterplaggen har sin plats på klädhängaren till höger eller i garderoberna bredvid. Entrén ljusas upp av ett stort fönster som visar vägen in till resten av hemmet.

Badrum

Ditt helkaklade badrum ger dig en plats för både vardagslyx och vardagsbestyr. Längs ena sidan har du tvättställ, wc och en hörndusch. Längs andra sidan löper en avlastningsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Här inne blir det smidigt att ta hand om tvätten och tvättmedlet stuvar du in i skåpet ovanför bänken.

Kök och vardagsrum

Köket ger ytor att laga mat på för flera, här behöver ni inte trängas. Bakom ryggen har du en kyl och frys i full höjd vilket gör det smidigt när du behöver plocka fram fler ingredienser. Bredvid köket finns utrymme för en rymlig matgrupp framför balkongfönstret och härifrån når du vardagsrummet genom en bred öppning. Vardagsrummet är enkelt att möblera och rymmer en stor soffgrupp – perfekt att slänga sig i efter middagsstöket.

Sovrum 1

I ditt större sovrum på fjorton kvadratmeter har du behändig förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Rummet ljusas upp av två fönster i varsin ände. Här inne finns bra med yta för den sköna sängen och två nattduksbord för avlastning.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg med det större. Här har du gott om förvaring i form av två garderober och ett linneskåp, härligt ljusinsläpp och fin bas i form av ekparkett och ljust målade väggar. Rummet funkar perfekt som barnrum, med plats för lek och bus, såväl som för ett mysigt hemmakontor nära köket.

Gästtoalett

Den helkaklade gästtoaletten har wc och tvättställ med kommod under. Gästtoaletten ligger praktiskt i anslutning till köket, placerad mitt emellan de två sovrummen.

Balkong

Balkongen når du från matplatsen, här kan du ha dörren på vid gavel och njuta av vårsolen in i köket. På balkongen kan du skapa din egen sköna plats med en mysig utemöbel och blomstrande växter.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap