Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1204, 3 Rum, 80 m²

Stor trea i natur- och barnvänligt område

Din nya trea har två sovrum med bra förvaring och sköna tillbehör som diskmaskin och tvättmaskin. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum har du härliga ytor att umgås på.

Välkommen hem till Tinnerbäcks Brunn. Dina välplanerade 80 kvadratmeter ger dig en plats att längta hem till. Området präglas av grönska och natur och här finns flera möjligheter när du vill vara aktiv utomhus. I närheten finns härliga promenadstråk, parker och grönområden. Ditt nya hem ger dig en avkopplande plats att både starta och avsluta dagen på.

Hall

Efter en dag i naturen blir det praktiska klinkergolvet perfekt att ställa av leriga skor på, det går enkelt att städa. Ytterplaggen har sin plats på klädhängaren till höger eller i garderoberna bredvid. Entrén ljusas upp av ett stort fönster som visar vägen in till resten av hemmet.

Badrum

Ditt helkaklade badrum ger dig en plats för både vardagslyx och vardagsbestyr. Längs ena sidan har du tvättställ, wc och en hörndusch. Längs andra sidan löper en avlastningsbänk med tvättmaskin och torktumlare under. Här inne blir det smidigt att ta hand om tvätten och tvättmedlet stuvar du in i skåpet ovanför bänken.

Kök och vardagsrum

Köket ger ytor att laga mat på för flera, här behöver ni inte trängas. Bakom ryggen har du en kyl och frys i full höjd vilket gör det smidigt när du behöver plocka fram fler ingredienser. Bredvid köket finns utrymme för en rymlig matgrupp framför balkongfönstret och härifrån når du vardagsrummet genom en bred öppning. Vardagsrummet är enkelt att möblera och rymmer en stor soffgrupp – perfekt att slänga sig i efter middagsstöket.

Sovrum 1

I ditt större sovrum på fjorton kvadratmeter har du behändig förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Rummet ljusas upp av två fönster i varsin ände. Här inne finns bra med yta för den sköna sängen och två nattduksbord för avlastning.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg med det större. Här har du gott om förvaring i form av två garderober och ett linneskåp, härligt ljusinsläpp och fin bas i form av ekparkett och ljust målade väggar. Rummet funkar perfekt som barnrum, med plats för lek och bus, såväl som för ett mysigt hemmakontor nära köket.

Gästtoalett

Den helkaklade gästtoaletten har wc och tvättställ med kommod under. Gästtoaletten ligger praktiskt i anslutning till köket, placerad mitt emellan de två sovrummen.

Balkong

Balkongen når du från matplatsen, här kan du ha dörren på vid gavel och njuta av vårsolen in i köket. På balkongen kan du skapa din egen sköna plats med en mysig utemöbel och blomstrande växter.

Hemfakta

Bostad
A1204
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
3
Storlek
80 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap