Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lättmöblerad trea med närhet till natur

Ditt öppna vardagsrum knyter ihop hemmets delar och härifrån når du din trivsamma balkong. Din nya trea är smart planerad och ger plats för både sociala stunder och avskildhet.

I Tinnerbäcks Brunn bor du i en välplanerad och stilrent inredd trea. Här trivs både du som är hemmakär och vill njuta av en lugn kväll i soffan, och du som vill spendera hela dagarna i naturen. Runt husknuten ligger nämligen flera lummiga grönområden och promenadstråk. Vill du ha lite mer rörelse så tar du cykeln på några minuter till Linköpings centrala delar.

Hall

I din hall finns både förvaring och en klädhängare. Här möts du av ett härlig ljus från badrumsfönstret. Ställ av dig skorna på det tåliga golvet i klinker och ta dig in i lägenheten via den fina ekparketten.

Vardagsrum och balkong

I vardagsrummet möts du av ett härligt ljusinsläpp från det stora balkongfönstret. Här kan du öppna upp balkongdörren och varva ner i soffan. Rummet är lätt att möblera och ansluter till både köket och sovrummet. Den trivsamma balkongen blir en användbar förlängning av vardagsrummet under sommaren. På rymliga elva kvadratmeter ryms både utemöblerna och balkongväxterna.

Kök

Med en generös köksbänk som sträcker sig längs ena väggen finns utrymme för flera kockar. Stå och laga mat avskilt eller umgås med dina gäster i soffan – kökets planering gör båda delar möjligt. Vitvarorna drar minimalt med energi och gör sig snyggt mot köksinredningen.

Sovrum 1

Det stora fönstret ger dig trivsamma vyer när du sitter vid skrivbordet i hemmakontoret. Sovrummet kan även fungera som ett gästrum eller barnrum vid behov. Här inne finns smart förvaring med skjutdörr.

Sovrum 2

Ditt större sovrum är praktiskt inrett med skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. Det gör att du har plats för både dubbelsäng och annan trivsam inredning. Med fönstret mot innergården så kan det gott stå öppet under de varma sommarnätterna.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap