Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning och balkong med kvällssol nära city

Två trappor upp hittar du denna ljusa hörnfyra med fönster i två väderstreck. Den nästan 100 kvadratmeter stora bostaden innehåller tre sovrum, två badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning.

I Södra Ekkällan söder om Linköpings city hittar du grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Här bor du en kort cykeltur från innerstadens utbud samtidigt som du har naturen in på knuten. Både förskolor och skolor finns i närheten vilket underlättar hämtningar och lämningar. Gillar du att träna finns det goda möjligheter till det i form av löparspår, gym och parkourpark.

Sovrum 1

Med fönster ut mot balkongen har detta rum god tillgång till ett naturligt ljus. Detta utrymme har flera möjligheter och du väljer själv om det ska användas till sovrum med enkelsäng eller dubbelsäng, gästrum eller arbetsrum.

Sovrum 2

Sovrum 2 är ett långsmalt rum med både garderob och linneskåp. Fönstret mot norr gör detta till ett svalt rum under varma sommarnätter. Ska rummet användas som sovrum väljer du om du placerar sänggaveln mot fönsterväggen eller på motsatt sida.

Sovrum 3

Vägg i vägg hittar du nästa sovrum. Inred din egen fristad i hemmets största sovrum om hela 15 kvadratmeter. Här får du plats med en stor dubbelsäng att krypa ner i efter en lång dag. Kläder och skor förvaras undangömt i den stora skjutdörrsgarderoben som är placerad i en nisch i rummet.

Kök och vardagsrum

Utsikten genom fönstret över diskhon gör att disken känns roligare att ta tag i. Det L-formade köket har energisnåla vitvaror med ugn och mikro på praktisk höjd i ett högskåp. I matdelen dukar du för mysiga helgmiddagar och vardagsfrukostar. Den genomgående ekparketten binder ihop kök, matplats och vardagsrum till ett enda stort utrymme. Vardagsrummet om hela 21 kvadrat har gott om plats för soffa, bord och tv-möbel. De många fönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Balkong

Njut av solens sista strålar innan de försvinner bakom huskropparna. Balkongens västerläge är perfekt för att få en stund i solen efter jobb, skola och aktiviteter. Inred med ett par fåtöljer, textilier och växter så har du här din egen lilla oas.

Badrum

Två badrum med dusch är riktigt lyxigt att ha. Har du barn minskar köerna om morgnarna avsevärt. Är ni bara två kan ni få varsitt. Väggarna är beklädda med kakel och golvet med klinker vilket gör det lättstädat och tåligt. Handfat, toalettstol och dusch ligger på rad längs ena väggen. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänk på motsatt sida.

Hall

I hallen finns gott om förvaring. Hatthyllan till vänster innanför dörren är perfekt till jackor som används dagligen. Skjutdörrsgarderoben rymmer resten. Här är också städskåpet placerat. Golvet precis innanför dörren är av klinker och övergår sedan i en ekparkett.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap