Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1201, 4 Rum, 99 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: preliminärt från hösten 2021

Öppen planlösning och balkong med kvällssol nära city

Två trappor upp hittar du denna ljusa hörnfyra med fönster i två väderstreck. Den nästan 100 kvadratmeter stora bostaden innehåller tre sovrum, två badrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning.

I Södra Ekkällan söder om Linköpings city hittar du grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Här bor du en kort cykeltur från innerstadens utbud samtidigt som du har naturen in på knuten. Både förskolor och skolor finns i närheten vilket underlättar hämtningar och lämningar. Gillar du att träna finns det goda möjligheter till det i form av löparspår, gym och parkourpark.

Sovrum 1

Med fönster ut mot balkongen har detta rum god tillgång till ett naturligt ljus. Detta utrymme har flera möjligheter och du väljer själv om det ska användas till sovrum med enkelsäng eller dubbelsäng, gästrum eller arbetsrum.

Sovrum 2

Sovrum 2 är ett långsmalt rum med både garderob och linneskåp. Fönstret mot norr gör detta till ett svalt rum under varma sommarnätter. Ska rummet användas som sovrum väljer du om du placerar sänggaveln mot fönsterväggen eller på motsatt sida.

Sovrum 3

Vägg i vägg hittar du nästa sovrum. Inred din egen fristad i hemmets största sovrum om hela 15 kvadratmeter. Här får du plats med en stor dubbelsäng att krypa ner i efter en lång dag. Kläder och skor förvaras undangömt i den stora skjutdörrsgarderoben som är placerad i en nisch i rummet.

Kök och vardagsrum

Utsikten genom fönstret över diskhon gör att disken känns roligare att ta tag i. Det L-formade köket har energisnåla vitvaror med ugn och mikro på praktisk höjd i ett högskåp. I matdelen dukar du för mysiga helgmiddagar och vardagsfrukostar. Den genomgående ekparketten binder ihop kök, matplats och vardagsrum till ett enda stort utrymme. Vardagsrummet om hela 21 kvadrat har gott om plats för soffa, bord och tv-möbel. De många fönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Balkong

Njut av solens sista strålar innan de försvinner bakom huskropparna. Balkongens västerläge är perfekt för att få en stund i solen efter jobb, skola och aktiviteter. Inred med ett par fåtöljer, textilier och växter så har du här din egen lilla oas.

Badrum

Två badrum med dusch är riktigt lyxigt att ha. Har du barn minskar köerna om morgnarna avsevärt. Är ni bara två kan ni få varsitt. Väggarna är beklädda med kakel och golvet med klinker vilket gör det lättstädat och tåligt. Handfat, toalettstol och dusch ligger på rad längs ena väggen. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänk på motsatt sida.

Hall

I hallen finns gott om förvaring. Hatthyllan till vänster innanför dörren är perfekt till jackor som används dagligen. Skjutdörrsgarderoben rymmer resten. Här är också städskåpet placerat. Golvet precis innanför dörren är av klinker och övergår sedan i en ekparkett.

Hemfakta

Bostad
A1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
4
Storlek
99 m²
Månadsavgift
4 980 kr
Pris per m²
34 293 kr
Pris
3 395 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap