Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1104, 3 Rum, 80 m²

Balkong med kvällssol

På plan 1 hittar du denna hörntrea med ljusinsläpp från tre väderstreck och öppen planlösning. På dessa 80 kvadrat finns både badrum och gästtoalett så här behöver ingen köa på morgonen.

Tinnerbäcks Brunn ligger naturnära. Här finns gott om möjligheter till rekreation. Inte minst tack vare den gemensamma relaxen i brunnshuset på innergården. Gemensam bastu och separat dusch och omklädningsrum hittar du här. Perfekt för fredagsmyset eller kompisgänget.

Hall

Ett snyggt och tåligt klinkergolv möter dig när du stiger in i hallen. Till höger om dörren finns hatthylla, garderob med skjutdörr och städskåp. Ett stort fönster släpper in ljus som ger en hemtrevlig och välkomnande känsla. Från hallen leds du vidare till resten av hemmet.

Kök, vardagsrum och balkong

Här flödar ljuset in från alla håll och kanter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger hela hemmet en känsla av rymd som förstärks ytterligare av att balkongen är som en förlängning av de båda rummen. Köket är L-format med gott om arbetsytor på båda sidor om induktionshällen. Energisnåla vitvaror som fullstor kyl och frys samt diskmaskin finns här.

Badrum och gästtoalett

Med två toaletter blir det inget bråk om vem som ska in först på morgonen. Både gästtoalett och badrum har lättstädat klinkergolv och är inredda i stilrena material. I badrummet som även agerar tvättstuga finns både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt att kunna ta en varm handduk direkt från tumlaren efter duschen.

Sovrum 1

I det största sovrummet väcks du av att morgonsolen skiner in genom fönstret som vetter mot öster. På 14 kvadratmeter finns det gott om plats att inreda din egen oas. I vilken stil väljer du själv. Den stilrena neutrala inredningen gör att det enkelt att sätta sin egen prägel på rummet. I en nisch ryms garderob med skjutdörrar och ett linneskåp. I detta rum finns inga onödiga döytor.

Sovrum 2

I mitten av hemmet finns sovrum nummer två, ett rymligt rum om nio kvadratmeter. Även här är linneskåp och garderober placerade i en nisch vilket gör att de inte stjäl något utrymme från golvytan. Med fönster mot söder har du utsikt över den gemensamma innergården.

Hemfakta

Bostad
A1104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
3
Storlek
80 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap