Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1104, 3 Rum, 80 m²

Beskrivning

Balkong med kvällssol

På plan 1 hittar du denna hörntrea med ljusinsläpp från tre väderstreck och öppen planlösning. På dessa 80 kvadrat finns både badrum och gästtoalett så här behöver ingen köa på morgonen.

Tinnerbäcks Brunn ligger naturnära. Här finns gott om möjligheter till rekreation. Inte minst tack vare den gemensamma relaxen i brunnshuset på innergården. Gemensam bastu och separat dusch och omklädningsrum hittar du här. Perfekt för fredagsmyset eller kompisgänget.

Hall

Ett snyggt och tåligt klinkergolv möter dig när du stiger in i hallen. Till höger om dörren finns hatthylla, garderob med skjutdörr och städskåp. Ett stort fönster släpper in ljus som ger en hemtrevlig och välkomnande känsla. Från hallen leds du vidare till resten av hemmet.

Kök, vardagsrum och balkong

Här flödar ljuset in från alla håll och kanter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger hela hemmet en känsla av rymd som förstärks ytterligare av att balkongen är som en förlängning av de båda rummen. Köket är L-format med gott om arbetsytor på båda sidor om induktionshällen. Energisnåla vitvaror som fullstor kyl och frys samt diskmaskin finns här.

Badrum och gästtoalett

Med två toaletter blir det inget bråk om vem som ska in först på morgonen. Både gästtoalett och badrum har lättstädat klinkergolv och är inredda i stilrena material. I badrummet som även agerar tvättstuga finns både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt att kunna ta en varm handduk direkt från tumlaren efter duschen.

Sovrum 1

I det största sovrummet väcks du av att morgonsolen skiner in genom fönstret som vetter mot öster. På 14 kvadratmeter finns det gott om plats att inreda din egen oas. I vilken stil väljer du själv. Den stilrena neutrala inredningen gör att det enkelt att sätta sin egen prägel på rummet. I en nisch ryms garderob med skjutdörrar och ett linneskåp. I detta rum finns inga onödiga döytor.

Sovrum 2

I mitten av hemmet finns sovrum nummer två, ett rymligt rum om nio kvadratmeter. Även här är linneskåp och garderober placerade i en nisch vilket gör att de inte stjäl något utrymme från golvytan. Med fönster mot söder har du utsikt över den gemensamma innergården.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap