Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1103, 3 Rum, 68 m²

Beskrivning

Natur runt hörnet och cykelavstånd till city

Oavsett om du cyklat hem från stan eller varit ute i grönområdet i närheten så är din nya välplanerade trea platsen att landa på. Kryp upp i hörnsoffan eller se ut över grannskapet från balkongen.

I Tinnerbäcks Brunn bor du i en Svanenmärkt lägenhet där miljösmarta och praktiska lösningar står i fokus. Din lägenhet har fina ytor att umgås på och lättmöblerade rum. För att ge vardagen det lilla extra så har huset även en relax på innergården där du kan njuta av en bastu efter en dag ute.

Hall

I din hall kan du hänga av jackan på klädhängaren till vänster och ställa av dig skorna på det tåliga klinkergolvet. På andra sidan hallen har du praktisk förvaring och framför dig breder ekparketten ut sig över resten av lägenheten.

Badrum

Med ingång från hallen har du ett rymligt och helkaklat badrum. Här agerar ena delen av rummet tvättstuga och den andra delen badrum. Det smala fönstret ger ett härligt ljusinsläpp hela vägen in till hallen.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är ditt hems knytpunkt där du kan varva ner i slutet av dagen. Med en lättmöblerad yta finns både plats för en soffgrupp och bokhylla. Du har ett separat rum för att laga mat och avnjuta middagen. I både vardagsrummet och köket har du ett fint ljusinsläpp från två väderstreck genom de stora fönsterna. Ditt kök är utrustat med energisnåla vitvaror och kyl och frys i full storlek.

Balkong

Från vardagsrummet kan du öppna upp till din långa balkong. På elva trivsamma kvadratmeter kan du njuta av härliga sommarstunder eller pyssla om tomatplantorna som trivs utmärkt i söderläge.

Sovrum 1 och 2

Båda sovrummen har fint ljusinsläpp från fönster och bra med förvaring. Det mindre sovrummet på nio kvadratmeter har ett stort fönster längs med ena kortsidan vilket ger en luftig och öppen känsla. I ditt större sovrummet vaknar du med utsikt mot innegården och har förvaring längs med ena kortväggen.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap