Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1102, 3 Rum, 68 m²

Beskrivning

Ytor för umgänge och rymlig balkong.

Din nya trea har en social planlösning där ni kan umgås utan att trängas. Med praktiska lösningar och bra förvaring blir vardagen enklare och de lediga stunderna mer avkopplande.

De energismarta, stilrena och praktiska lösningarna genomsyrar hela lägenheten. I köket har du energisnåla vitvaror, diskmaskin och rymlig kyl och frys. I det helkaklade badrummet finns istället tvättmaskin, torktumlare och plats för handdukstork. Här bor du med rogivande natur och lummiga parkområden utanför dörren.

Hall

Det tåliga golvet i hallen klarar årets alla årstider. Framför klinkergolvet i hallen breder den vackra ekparketten ut sig i resten av lägenheten. Till höger hänger du av jackan på klädhängaren och lite längre fram stuvar du in halsduk och vantar i den praktiska garderoben.

Sovrum 1

I anslutning till hallen har du ett ljust extrarum med bra förvaring i rummets ena hörn. Rummet funkar minst lika bra som ett barnrum eller gästrum som ett hemmakontor. Med en avskild plats funkar rummet perfekt för den som behöver lite egen tid.

Badrum

Ditt nya badrum ligger smart placerat mellan de två sovrummen med ingång från den öppna ytan mitt i lägenheten. Njut av ett helkaklat utrymme, modern och stilren inredning samt en praktisk yta att vika tvätten på. Med en smart hörndusch finns dessutom plats för handdukstork.

Sovrum 2

Med fönster på ena sidan av rummet och förvaring i andra delen av rummet finns en rymlig yta för möbler däremellan. Här finns plats för nattduksbord vid båda sidor av sängen där du kan lasta av dig glasögon, böcker och annat. Den generösa skjutdörrsgarderoben gör det lätt att ha ordning bland kläderna.

Kök

I både kök och vardagsrum har du fint ljusinsläpp från två väderstreck. Köket når du via två ingångar, en från hallgången och en från vardagsrummet. De två öppningarna gör planlösningen luftig samtidigt som du får ett eget rum för matlagning. Vill du kunna laga mat och ändå ha koll på vad som händer i resten av lägenheten så går det utmärkt det också.

Vardagsrum och balkong

Från soffan i vardagsrummet har du utsikt över hela lägenheten. Rummet är enkelt att möblera och har en naturlig plats för din soffa och annan inredning. Här kan du öppna upp till balkongen för att njuta av ljusinsläppet och dofterna från den omliggande naturen. Den rymliga balkongen gör också hemmets yta större med en härlig plats att umgås på under sommarhalvåret.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap