Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1102, 3 Rum, 68 m²

2 planerade visningar

Ytor för umgänge och rymlig balkong

Din nya trea har en social planlösning där ni kan umgås utan att trängas. Med praktiska lösningar och bra förvaring blir vardagen enklare och de lediga stunderna mer avkopplande.

De energismarta, stilrena och praktiska lösningarna genomsyrar hela lägenheten. I köket har du energisnåla vitvaror, diskmaskin och rymlig kyl och frys. I det helkaklade badrummet finns istället tvättmaskin, torktumlare och plats för handdukstork. Här bor du med rogivande natur och lummiga parkområden utanför dörren.

Hall

Det tåliga golvet i hallen klarar årets alla årstider. Framför klinkergolvet i hallen breder den vackra ekparketten ut sig i resten av lägenheten. Till höger hänger du av jackan på klädhängaren och lite längre fram stuvar du in halsduk och vantar i den praktiska garderoben.

Sovrum 1

I anslutning till hallen har du ett ljust extrarum med bra förvaring i rummets ena hörn. Rummet funkar minst lika bra som ett barnrum eller gästrum som ett hemmakontor. Med en avskild plats funkar rummet perfekt för den som behöver lite egen tid.

Badrum

Ditt nya badrum ligger smart placerat mellan de två sovrummen med ingång från den öppna ytan mitt i lägenheten. Njut av ett helkaklat utrymme, modern och stilren inredning samt en praktisk yta att vika tvätten på. Med en smart hörndusch finns dessutom plats för handdukstork.

Sovrum 2

Med fönster på ena sidan av rummet och förvaring i andra delen av rummet finns en rymlig yta för möbler däremellan. Här finns plats för nattduksbord vid båda sidor av sängen där du kan lasta av dig glasögon, böcker och annat. Den generösa skjutdörrsgarderoben gör det lätt att ha ordning bland kläderna.

Kök

I både kök och vardagsrum har du fint ljusinsläpp från två väderstreck. Köket når du via två ingångar, en från hallgången och en från vardagsrummet. De två öppningarna gör planlösningen luftig samtidigt som du får ett eget rum för matlagning. Vill du kunna laga mat och ändå ha koll på vad som händer i resten av lägenheten så går det utmärkt det också.

Vardagsrum och balkong

Från soffan i vardagsrummet har du utsikt över hela lägenheten. Rummet är enkelt att möblera och har en naturlig plats för din soffa och annan inredning. Här kan du öppna upp till balkongen för att njuta av ljusinsläppet och dofterna från den omliggande naturen. Den rymliga balkongen gör också hemmets yta större med en härlig plats att umgås på under sommarhalvåret.

Hemfakta

Bostad
A1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
33 750 kr
Pris
2 295 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap