Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

A1101, 4 Rum, 99 m²

Rymlig fyra med balkong i västerläge

Vill du ha gott om utrymme kan detta vara hemmet för dig. Denna fyra om nästan 100 kvadrat har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre rymliga sovrum.

I Tinnerbäcks Brunn är det varken långt till stadens utbud eller naturens läkande kraft. En kort cykeltur tar dig snabbt in till city och naturen ligger bara ett stenkast bort. I grannskapet finns gott om mötesplatser. Den lummiga innergården med det mysiga brunnshuset är en perfekt samlingsplats för grannar och vänner.

Hall

Hallen med sitt tåliga klinkergolv välkomnar dig hem. Det första som möter dig när du stiger in genom dörren är ljuset som flödar genom vardagsrumsfönstret. Jacka och skor förvarar du till vänster direkt innanför dörren. Lite längre in finns även en skjutdörrsgarderob och ett städskåp.

Sovrum 3

Första dörren till höger hittar du hemmets största sovrum. Med sina 15 kvadrat är detta ett rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och sängbord. Här har du alla möjligheter att skapa din egen plats för sömn och rekreation. Den stora skjutdörrsgarderoben med linneskåpsinredning rymmer lätt hela din garderob.

Sovrum 2

Nästa sovrum är lite mindre men med sina 10 kvadrat är detta fortfarande ett rum med gott om plats för säng och förvaring. I en liten nisch i rummet finns skjutdörrsgarderob och linneskåp. Perfekt då det inte stjäl något av golvytan. Fönster mot norr gör detta till ett svalt vilorum under varma sommarnätter.

Badrum

Till vänster om sovrum 2 hittar du de båda badrummen. Båda med hörndusch, helkaklade väggar och klinkergolv. Har du tonårsbarn slipper du bråket om vem som ska duscha först på morgnarna. Här har de varsin. I det större av de två våtrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Det är enkelt och bekvämt att kunna sätta på en tvätt när helst du önskar och slippa boka tvättid.

Sovrum 1

Det tredje sovrummet är ett kvadratiskt lättmöblerat rum om 12 kvadrat. Det finns gott om utrymme för både säng och skrivbord. Vem som ska få detta till sitt eget rum får ni slåss om. Eller singla slant. Det stora fönstret vetter mot balkongen i västerläge och ger ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum och kök

Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning utgör den sociala delen av bostaden. Ekparketten som löper som en röd tråd genom hemmet binder samman utrymmet till ett enda stort rum om 35 kvadrat. Från det L-formade köket har du kontakt med både vardagsrum och matplats. Perfekt när du har gäster. Köket är ergonomiskt utformat med ugn och mikro placerade på bekväm höjd i ett högskåp.

Balkong

Från vardagsrummen tar du dig ut på balkongen. Här njuter du av solens sista strålar under de varmare månaderna. Gör detta till ett extra rum att vara i genom att inreda med växter, textil och belysning.

Hemfakta

Bostad
A1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 8
Antal rum
4
Storlek
99 m²
Månadsavgift
4 980 kr
Pris per m²
33 283 kr
Pris
3 295 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap