Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig fyra med balkong i västerläge

Vill du ha gott om utrymme kan detta vara hemmet för dig. Denna fyra om nästan 100 kvadrat har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre rymliga sovrum.

I Tinnerbäcks Brunn är det varken långt till stadens utbud eller naturens läkande kraft. En kort cykeltur tar dig snabbt in till city och naturen ligger bara ett stenkast bort. I grannskapet finns gott om mötesplatser. Den lummiga innergården med det mysiga brunnshuset är en perfekt samlingsplats för grannar och vänner.

Hall

Hallen med sitt tåliga klinkergolv välkomnar dig hem. Det första som möter dig när du stiger in genom dörren är ljuset som flödar genom vardagsrumsfönstret. Jacka och skor förvarar du till vänster direkt innanför dörren. Lite längre in finns även en skjutdörrsgarderob och ett städskåp.

Sovrum 3

Första dörren till höger hittar du hemmets största sovrum. Med sina 15 kvadrat är detta ett rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och sängbord. Här har du alla möjligheter att skapa din egen plats för sömn och rekreation. Den stora skjutdörrsgarderoben med linneskåpsinredning rymmer lätt hela din garderob.

Sovrum 2

Nästa sovrum är lite mindre men med sina 10 kvadrat är detta fortfarande ett rum med gott om plats för säng och förvaring. I en liten nisch i rummet finns skjutdörrsgarderob och linneskåp. Perfekt då det inte stjäl något av golvytan. Fönster mot norr gör detta till ett svalt vilorum under varma sommarnätter.

Badrum

Till vänster om sovrum 2 hittar du de båda badrummen. Båda med hörndusch, helkaklade väggar och klinkergolv. Har du tonårsbarn slipper du bråket om vem som ska duscha först på morgnarna. Här har de varsin. I det större av de två våtrummen finns tvättmaskin och torktumlare. Det är enkelt och bekvämt att kunna sätta på en tvätt när helst du önskar och slippa boka tvättid.

Sovrum 1

Det tredje sovrummet är ett kvadratiskt lättmöblerat rum om 12 kvadrat. Det finns gott om utrymme för både säng och skrivbord. Vem som ska få detta till sitt eget rum får ni slåss om. Eller singla slant. Det stora fönstret vetter mot balkongen i västerläge och ger ett härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum och kök

Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning utgör den sociala delen av bostaden. Ekparketten som löper som en röd tråd genom hemmet binder samman utrymmet till ett enda stort rum om 35 kvadrat. Från det L-formade köket har du kontakt med både vardagsrum och matplats. Perfekt när du har gäster. Köket är ergonomiskt utformat med ugn och mikro placerade på bekväm höjd i ett högskåp.

Balkong

Från vardagsrummen tar du dig ut på balkongen. Här njuter du av solens sista strålar under de varmare månaderna. Gör detta till ett extra rum att vara i genom att inreda med växter, textil och belysning.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap