Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem för avkoppling nära aktivitet och natur

Smygstarta sommaren på din egen uteplats, bo med härliga ytor att umgås på och ett extrarum för egentid. Din nya trea är ett hem att trivas i – nära city och natur.

I hemmet möts du av generösa ljusinsläpp, vardagsrummet och dess stora fönster ger utsikt mot uteplatsen och dess lummiga innergård. Med den genomgående planlösningen har du fönster i två väderstreck. Oavsett om du hänger i köket eller vardagsrum finns bra ytor att umgås på.

Hall

Klinkergolvet är både elegant och praktiskt. I din nya hall sopar du enkelt bort gruset som kommit med in från morgonpromenaden i grönområdet. Kapphyllan direkt till vänster ger utrymme för de egna och gästernas ytterkläder. De ytterkläder du inte använder dagligen är perfekta att förvara i någon av de två garderoberna.

Vardagsrum

Vardagsrummet är kärnan i ditt hem, det kommer bli en given plats att umgås på likväl som att titta på tv i din rymliga soffa. Ställ dörren på glänt och njut av att höra regnet smattra på uteplatsen. Hit kan du bjuda över vännerna för en spelkväll och umgås i timmar.

Kök

I köket slås du direkt av det generösa ljusinsläppet från det breda fönstret. Längs ena väggen har du köksdelen. Här finns bra bänkytor som gör det enkelt att ordna en festmiddag med vänner eller fixa arbetsveckans matlådor. Med hjälp av de energisnåla vitvarorna lagar och förvarar du din mat.

Uteplats

Här får du plats att slå dig ner i ett möblemang och samla ny energi omgiven av gröna växter. Söderläget gör platsen perfekt för att testa dina odlingskunskaper.

Sovrum 1

Det nio kvadratmeter stora sovrummet har god förvaring genom både ett linneskåp och skjutdörrsgarderob. Den yteffektiva skjutdörrsgarderoben tillsammans med fönstret gör att rummet upplevs både ljust och luftigt.

Sovrum 2

Återhämta dig i hemmets stora sovrum som har plats för dubbelsäng. I detta rum kan du förvara kläderna i skjutdörrsgarderoben eller gömma undan städutrustningen i en av de två garderoberna. Detta kommer bli rummet som du längtar hem till.

Badrum

Det helkaklade badrummet gör vardagen lite härligare och enklare. Bänkytan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren underlättar hanteringen av högen med tvätt. Skåpen ovanför bänken ger en utmärkt plats till allt som hör tvättstugan till. Rummets andra sida har wc och tvättställ med en rymlig kommod. Ta en lång dusch efter en avslutad arbetsvecka i din hörndusch med eleganta duschdörrar i glas.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap