Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1003, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Hem för avkoppling nära aktivitet och natur

Smygstarta sommaren på din egen uteplats, bo med härliga ytor att umgås på och ett extrarum för egentid. Din nya trea är ett hem att trivas i – nära city och natur.

I hemmet möts du av generösa ljusinsläpp, vardagsrummet och dess stora fönster ger utsikt mot uteplatsen och dess lummiga innergård. Med den genomgående planlösningen har du fönster i två väderstreck. Oavsett om du hänger i köket eller vardagsrum finns bra ytor att umgås på.

Hall

Klinkergolvet är både elegant och praktiskt. I din nya hall sopar du enkelt bort gruset som kommit med in från morgonpromenaden i grönområdet. Kapphyllan direkt till vänster ger utrymme för de egna och gästernas ytterkläder. De ytterkläder du inte använder dagligen är perfekta att förvara i någon av de två garderoberna.

Vardagsrum

Vardagsrummet är kärnan i ditt hem, det kommer bli en given plats att umgås på likväl som att titta på tv i din rymliga soffa. Ställ dörren på glänt och njut av att höra regnet smattra på uteplatsen. Hit kan du bjuda över vännerna för en spelkväll och umgås i timmar.

Kök

I köket slås du direkt av det generösa ljusinsläppet från det breda fönstret. Längs ena väggen har du köksdelen. Här finns bra bänkytor som gör det enkelt att ordna en festmiddag med vänner eller fixa arbetsveckans matlådor. Med hjälp av de energisnåla vitvarorna lagar och förvarar du din mat.

Uteplats

Här får du plats att slå dig ner i ett möblemang och samla ny energi omgiven av gröna växter. Söderläget gör platsen perfekt för att testa dina odlingskunskaper.

Sovrum 1

Det nio kvadratmeter stora sovrummet har god förvaring genom både ett linneskåp och skjutdörrsgarderob. Den yteffektiva skjutdörrsgarderoben tillsammans med fönstret gör att rummet upplevs både ljust och luftigt.

Sovrum 2

Återhämta dig i hemmets stora sovrum som har plats för dubbelsäng. I detta rum kan du förvara kläderna i skjutdörrsgarderoben eller gömma undan städutrustningen i en av de två garderoberna. Detta kommer bli rummet som du längtar hem till.

Badrum

Det helkaklade badrummet gör vardagen lite härligare och enklare. Bänkytan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren underlättar hanteringen av högen med tvätt. Skåpen ovanför bänken ger en utmärkt plats till allt som hör tvättstugan till. Rummets andra sida har wc och tvättställ med en rymlig kommod. Ta en lång dusch efter en avslutad arbetsvecka i din hörndusch med eleganta duschdörrar i glas.

Hemfakta

Bostad
A1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap