Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Din nya trea med öppna ytor och uteplats

Njut av lummiga grönområden och ha stadslivet en promenad bort. Med balkong och gemensam relax sträcker sig ditt nya hem utanför lägenhetens väggar.

Hemma i Tinnerbäcks Brunn blir naturen en del av din vardag. I din nya trea kan du fika på uteplatsen och ha utsikt mot den lummiga innergården. Runt hörnet finns Tinnerö Eklandskap som är en perfekt plats för helgpromenaden eller joggingrundan. Är svärföräldrarna på besök kan ni strosa runt i grannskapet och ta del av dess mysiga parkmiljö.

Hall

I din nya hall sopar du enkelt bort gruset som kommit med in från morgonpromenaden i grönområdet. Kapphyllan direkt till vänster ger utrymme för de egna och gästernas ytterkläder. De ytterkläderna som du inte använder dagligen är perfekta att förvara i någon av de två garderoberna.

Sovrum 1

Sovrummet är ett perfekt barnrum, här finns plats för både vila och lek. Förvaring av kläder och leksaker löser du enkelt i rummets linneskåp och skjutdörrsgarderob.

Badrum

Förvara dina ansiktsprodukter i kommoden under tvättstället eller ta en skön dusch i hörnduschen. I badrummet finns tid för både återhämtning och vardagssysslor. Tvättmaskinen och torktumlaren tar hand om veckans hög med tvätt. Bänken ovanför maskinerna skapar en bra arbetsyta.

Kök

Längs väggen sträcker sig köksdelen, här kan du blicka ut över grannskapet samtidigt som du förbereder söndagsmiddagen. Bänkytorna skapar gott om plats att röra sig fritt, tillsammans med de energisnåla vitvarorna och den eleganta induktionshällen erbjuder köket något för alla.

Vardagsrum

Vardagsrummet är kärnan i ditt hem, det kommer bli en given plats att umgås på likväl som att titta på tv i din rymliga soffa. Ställ dörren på glänt och njut av att höra regnet smattra på uteplatsen. Bjud över vännerna och umgås i timmar.

Uteplats

Här får du plats att slå dig ner i ett möblemang och samla ny energi omgiven av gröna växter. Söderläget gör platsen perfekt för att testa dina odlingskunskaper.

Sovrum 2

Återhämta dig i hemmets stora sovrum som har plats för dubbelsäng. I detta rum kan du förvara familjens kläder i skjutdörrsgarderoben eller gömma undan städutrustningen i en av de två garderoberna. Detta kommer bli rummet som du längtar hem till.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap