Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1002, 3 Rum, 68 m²

Din nya trea med öppna ytor och uteplats

Njut av lummiga grönområden och ha stadslivet en promenad bort. Med balkong och gemensam relax sträcker sig ditt nya hem utanför lägenhetens väggar.

Hemma i Tinnerbäcks Brunn blir naturen en del av din vardag. I din nya trea kan du fika på uteplatsen och ha utsikt mot den lummiga innergården. Runt hörnet finns Tinnerö Eklandskap som är en perfekt plats för helgpromenaden eller joggingrundan. Är svärföräldrarna på besök kan ni strosa runt i grannskapet och ta del av dess mysiga parkmiljö.

Hall

I din nya hall sopar du enkelt bort gruset som kommit med in från morgonpromenaden i grönområdet. Kapphyllan direkt till vänster ger utrymme för de egna och gästernas ytterkläder. De ytterkläderna som du inte använder dagligen är perfekta att förvara i någon av de två garderoberna.

Sovrum 1

Sovrummet är ett perfekt barnrum, här finns plats för både vila och lek. Förvaring av kläder och leksaker löser du enkelt i rummets linneskåp och skjutdörrsgarderob.

Badrum

Förvara dina ansiktsprodukter i kommoden under tvättstället eller ta en skön dusch i hörnduschen. I badrummet finns tid för både återhämtning och vardagssysslor. Tvättmaskinen och torktumlaren tar hand om veckans hög med tvätt. Bänken ovanför maskinerna skapar en bra arbetsyta.

Kök

Längs väggen sträcker sig köksdelen, här kan du blicka ut över grannskapet samtidigt som du förbereder söndagsmiddagen. Bänkytorna skapar gott om plats att röra sig fritt, tillsammans med de energisnåla vitvarorna och den eleganta induktionshällen erbjuder köket något för alla.

Vardagsrum

Vardagsrummet är kärnan i ditt hem, det kommer bli en given plats att umgås på likväl som att titta på tv i din rymliga soffa. Ställ dörren på glänt och njut av att höra regnet smattra på uteplatsen. Bjud över vännerna och umgås i timmar.

Uteplats

Här får du plats att slå dig ner i ett möblemang och samla ny energi omgiven av gröna växter. Söderläget gör platsen perfekt för att testa dina odlingskunskaper.

Sovrum 2

Återhämta dig i hemmets stora sovrum som har plats för dubbelsäng. I detta rum kan du förvara familjens kläder i skjutdörrsgarderoben eller gömma undan städutrustningen i en av de två garderoberna. Detta kommer bli rummet som du längtar hem till.

Hemfakta

Bostad
A1002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap