Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

A1001, 3 Rum, 67 m²

Ytor att umgås på inne och ute

Välplanerad förvaring, öppen yta att umgås på, rum för egentid och en balkong i ostört hörnläge – din nya trea blir en plats att längta hem till. Bo nära stadslivet med naturen utanför dörren.

När du kliver in i hallen ser du det ljusa vardagsrummet och balkongen till höger. Köket tar plats inne i hörnet, och där kanske middagsförberedelserna är i full gång när du kommer hem med de sista ingredienserna. Vid kökets matbord finns plats för många hungriga gäster, och vankas det stort kalas kan ett långbord i vardagsrummet bli en bra lösning. Soliga sommardagar blir balkongen den självklara uteserveringen.

Hall och klädkammare

I hallens entré möts du av praktiska klinkerplattor där gruset från era smutsiga skor enkelt går att städa bort. Här intill finns den rymliga klädkammaren där du har utrymme för alla familjens kläder. Badrummet väntar till vänster längre in i hallen, och på höger sida når du sovrum ett och sovrum två.

Kök

Köket finns i anslutning till vardagsrummet. Den öppna planlösningen gör att du enkelt kan känna gemenskap med de som sitter vid matplatsen eller hänger i soffan framför tv:n medan du själv fixar och donar i köket. Med dina nya vitvaror lagas middagarna energisnålt, och snickerierna ger gott om arbetsyta och förvaring.

Vardagsrum

I din rymliga soffa kan du ligga och titta på när andra fixar och donar i köket. Här kan du duka upp för en middag med vänner eller varför inte styra upp en spännande quizkväll.

Balkong

Sex trivsamma kvadratmeter i utomhusmiljö förstorar och öppnar upp din nya lägenhet. Ställ balkongdörren på glänt framåt vårkanten för att få försmak av våren medan du förbereder helgens lunch.

Sovrum 1

Ett stort fönster släpper in ljus och luft i sovrum 1. Det finns generöst med utrymme för en bred säng och dubbla sängbord, en utmärkt plats att ställa morgonkaffet på.

Sovrum 2

Med ett till sovrum har du plats för ett barnrum eller eget hemmakontor. Oavsett möblemang i rummet så har du ytterligare förvaring i garderoben, perfekt för att förvara sängkläder eller familjens handdukar.

Badrum

Hemma hos dig är det helkaklade rummet både tvättstuga och badrum. Det finns både tvättmaskin och torktumlare, och ovanför är en bänkskiva som ger dig en praktisk arbetsyta att vika all din tvätt på. Skåpen ovanför bänken ger plats för förvaring till tvättmedel. De vikbara duschdörrarna är lika praktiska som stilrena. De ger både mer yta samtidigt som de blir en fin inredningsdetalj.

Hemfakta

Bostad
A1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 8
Antal rum
3
Storlek
67 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap