Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

A1001, 3 Rum, 67 m²

Beskrivning

Ytor att umgås på inne och ute

Välplanerad förvaring, öppen yta att umgås på, rum för egentid och en balkong i ostört hörnläge – din nya trea blir en plats att längta hem till. Bo nära stadslivet med naturen utanför dörren.

När du kliver in i hallen ser du det ljusa vardagsrummet och balkongen till höger. Köket tar plats inne i hörnet, och där kanske middagsförberedelserna är i full gång när du kommer hem med de sista ingredienserna. Vid kökets matbord finns plats för många hungriga gäster, och vankas det stort kalas kan ett långbord i vardagsrummet bli en bra lösning. Soliga sommardagar blir balkongen den självklara uteserveringen.

Hall och klädkammare

I hallens entré möts du av praktiska klinkerplattor där gruset från era smutsiga skor enkelt går att städa bort. Här intill finns den rymliga klädkammaren där du har utrymme för alla familjens kläder. Badrummet väntar till vänster längre in i hallen, och på höger sida når du sovrum ett och sovrum två.

Kök

Köket finns i anslutning till vardagsrummet. Den öppna planlösningen gör att du enkelt kan känna gemenskap med de som sitter vid matplatsen eller hänger i soffan framför tv:n medan du själv fixar och donar i köket. Med dina nya vitvaror lagas middagarna energisnålt, och snickerierna ger gott om arbetsyta och förvaring.

Vardagsrum

I din rymliga soffa kan du ligga och titta på när andra fixar och donar i köket. Här kan du duka upp för en middag med vänner eller varför inte styra upp en spännande quizkväll.

Balkong

Sex trivsamma kvadratmeter i utomhusmiljö förstorar och öppnar upp din nya lägenhet. Ställ balkongdörren på glänt framåt vårkanten för att få försmak av våren medan du förbereder helgens lunch.

Sovrum 1

Ett stort fönster släpper in ljus och luft i sovrum 1. Det finns generöst med utrymme för en bred säng och dubbla sängbord, en utmärkt plats att ställa morgonkaffet på.

Sovrum 2

Med ett till sovrum har du plats för ett barnrum eller eget hemmakontor. Oavsett möblemang i rummet så har du ytterligare förvaring i garderoben, perfekt för att förvara sängkläder eller familjens handdukar.

Badrum

Hemma hos dig är det helkaklade rummet både tvättstuga och badrum. Det finns både tvättmaskin och torktumlare, och ovanför är en bänkskiva som ger dig en praktisk arbetsyta att vika all din tvätt på. Skåpen ovanför bänken ger plats för förvaring till tvättmedel. De vikbara duschdörrarna är lika praktiska som stilrena. De ger både mer yta samtidigt som de blir en fin inredningsdetalj.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap