Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Planerad

Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan

Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan

Premiärträff: preliminärt under 2019 Inflyttning: preliminärt från hösten 2021

Luftiga kvarter nära stad och natur

I Tinnerbäcks Brunn har du nära till allt du kan önska i vardagen och du cyklar till Linköping city på tio minuter. Här är det lätt att leva ett aktivt liv och att umgås med vänner och familj.

Nya området Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan kommer att ligga öster om Bataljonsgatan och hämtar sin inspiration från Ekkällans hälsobrunn, som fanns i området en gång i tiden. Hit vandrade man för att dricka vatten av hälsobringande karaktär. Den nya delen av bostadsområdet kommer innehålla ett kvarter med en kommunal parkmiljö, en så kallad pocketpark. Med naturen som utgångspunkt planeras luftiga kvarter. Bostäderna kommer att ha balkonger och öppna planlösningar för maximalt ljusinsläpp. Tinnerö eklandskap ligger på fem minuters promenadavstånd, Tinnerbäcks Brunn är för dig som vill bo nära naturen men ändå ha Linköpings city på bekvämt avstånd.

Anmäl ditt intresse och håll dig uppdaterad

Välkommen med din intresseanmälan så får du få löpande information från oss om våra nya bostäder på Tinnerbäcks Brunn. När du gjort en intresseanmälan får du alltid den senaste informationen från oss.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 5
Antal bostäder
52 st
Storlek
38 - 111 m²

Kontakt

Carl  Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

+46700401303

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Information inför säljstart Löpande uppdateringar Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap