Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Vardagsrum med vy över köket

Slutsålt

Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan

Populärt grannskap i Södra Ekkällan

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Populärt grannskap i Södra Ekkällan

I Tinnerbäcks Brunn har du nära till allt du kan önska i vardagen och du cyklar till Linköping city på tio minuter. Här är det lätt att leva ett aktivt liv och att umgås med vänner och familj.

Grannskapet Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan ligger öster om Bataljonsgatan och hämtar sin inspiration från Ekkällans hälsobrunn, som fanns i området en gång i tiden. Hit vandrade man för att dricka vatten av hälsobringande karaktär. Den nya delen av bostadsområdet kommer bland annat att innehålla en så kallad pocketpark, med plats plats för både lek och avkoppling. Bostäderna har balkonger och öppna planlösningar för maximalt ljusinsläpp. Tinnerö eklandskap ligger fem minuters promenadavstånd, Tinnerbäcks Brunn är för dig som vill bo nära naturen men ändå ha Linköpings city på bekvämt avstånd.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap