Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan

Tinnerbäcks Brunn Visualisering

Tre rum och gemensamt gårdshus

Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Det är lek på innergården eller fest i gårdshuset. I Tinnerbäcks Brunn har du nära till allt du kan önska i vardagen och du cyklar till Linköping city på tio minuter. Här är det lätt att leva ett aktivt liv och att umgås med vänner och familj.

Grannskapet Tinnerbäcks Brunn i Södra Ekkällan kommer att ligga öster om Bataljonsgatan och hämtar sin inspiration från Ekkällans hälsobrunn, som fanns i området en gång i tiden. Hit vandrade man för att dricka vatten av hälsobringande karaktär. Den nya delen av bostadsområdet kommer innehålla ett kvarter med en kommunal parkmiljö, en så kallad pocketpark. Med naturen som utgångspunkt planeras luftiga kvarter. Bostäderna kommer att ha balkonger och öppna planlösningar för maximalt ljusinsläpp. Tinnerö eklandskap ligger på fem minuters promenadavstånd, Tinnerbäcks Brunn är för dig som vill bo nära naturen men ändå ha Linköpings city på bekvämt avstånd.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
52
Antal rum
3 - 5
Storlek
68 - 111 m²
Pris
2 295 000 - 3 995 000 kr
Våningar
8
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap