Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Honnörsgatan 5

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Josephine eller Jakob som är mäklare för grannskapet så hjälper dom dig.
Kontakta oss

Beskrivning

Fyra med härlig rymd

I denna ljusa fyra bildar kök och vardagsrum en öppen yta för mysiga middagar och enkelt vardagsliv. Lägenheten är praktiskt planerad och rymmer goda förvaringsmöjligheter och en härlig balkong i söderläge. Vill du ha mer plats att umgås och odla dina intressen så har grannskapet flera gemensamma ytor såsom hobbyrum och växthus på innergården.

I Södra Ekkällan bor du nära både Universitet, stad och natur. Runt knuten ligger den porlande Tinnerbäcken och det stora naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Här kan du njuta av en picknick bland storslagna ekar, eller av det rika naturlivet i strövområdena. Vill du ta en löptur finns fina spår att tillgå, och på några minuter på cykel når du både Universitetet och Linköping centrum med dess utbud av restauranger, caféer och butiker. Här finns goda busskommunikationer, och är du bilburen tar du dig ut på Haningeleden/Söderleden och når E4-an på 10 minuter. Mataffär, apotek, kvarterskrog och två gym ligger inom bekvämt gångavstånd och gör vardagen enkel.

I Kryddan kan du slå dig till ro i ett Svanenmärkt hem med energisnåla vitvaror, bra isolering som ger låga uppvärmningskostnader, och ett hälsosamt inomhusklimat. Ett lättillgängligt soprum gör det enkelt att sopsortera och leva hållbart. Här finns extra gott om plats för förvaring, och de ljusa och hållbara ytskikten skapar förutsättningar för en enkel vardag. Alla lägenheter är utrustade med minst en stor, lummig balkong med plats för såväl blommor som utemöbler.

Du som söker en vardag med det lilla extra har alla möjligheter att hitta hem i Kryddan. Här finns många gemensamma ytor där du kan umgås med grannar, vänner och familj. På den lummiga innergården kan du njuta av pergola, växthus och grillplats med både utekök och pizzaugn. Och kryddorna till pizzan plockar du givetvis i grannskapets egen kryddträdgård. För dig som gillar trädgårdspyssel, vill meka med cykeln eller snickra finns ett gemensamt hobbyrum med vask och arbetsbänk. I Kryddan är det lätt att bjuda vänner på besök tack vare grannskapets många sociala ytor, och långväga gäster är alltid välkomna att använda det gemensamma övernattningsrummet med dusch och wc. Välkommen till ett hemmaliv med guldkant i Kryddan!

Bilder

Information om bolån

Området

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot innergården.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

   

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap