Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Trea med härlig balkong i sydväst

I denna inbjudande trea blir vardagen både enkel och rolig tack vare en välgenomtänkt disposition av ytor och många gemensamma utrymmen i grannskapet. Njut av egen grönska på den stora balkongen, eller umgås på den lummiga innergården med gemensam grillplats, växthus och odlingslotter.

I Södra Ekkällan bor du nära både Universitet, stad och natur. Runt knuten ligger den porlande Tinnerbäcken och det stora naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Här kan du njuta av en picknick bland storslagna ekar, eller av det rika naturlivet i strövområdena. Vill du ta en löptur finns fina spår att tillgå, och på några minuter på cykel når du både Universitetet och Linköping centrum med dess utbud av restauranger, caféer och butiker. Här finns goda busskommunikationer, och är du bilburen tar du dig ut på Haningeleden/Söderleden och når E4-an på 10 minuter. Mataffär, apotek, kvarterskrog och två gym ligger inom bekvämt gångavstånd och gör vardagen enkel.

I Kryddan kan du slå dig till ro i ett Svanenmärkt hem med energisnåla vitvaror, bra isolering som ger låga uppvärmningskostnader, och ett hälsosamt inomhusklimat. Ett lättillgängligt soprum gör det enkelt att sopsortera och leva hållbart. Här finns extra gott om plats för förvaring, och de ljusa och hållbara ytskikten skapar förutsättningar för en enkel vardag. Alla lägenheter är utrustade med minst en stor, lummig balkong med plats för såväl blommor som utemöbler.

Du som söker en vardag med det lilla extra har alla möjligheter att hitta hem i Kryddan. Här finns många gemensamma ytor där du kan umgås med grannar, vänner och familj. På den lummiga innergården kan du njuta av pergola, växthus och grillplats med både utekök och pizzaugn. Och kryddorna till pizzan plockar du givetvis i grannskapets egen kryddträdgård. För dig som gillar trädgårdspyssel, vill meka med cykeln eller snickra finns ett gemensamt hobbyrum med vask och arbetsbänk. I Kryddan är det lätt att bjuda vänner på besök tack vare grannskapets många sociala ytor, och långväga gäster är alltid välkomna att använda det gemensamma övernattningsrummet med dusch och wc. Välkommen till ett hemmaliv med guldkant i Kryddan!

Bilder

Information om bolån

Området

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Mer inspiration

Fakta om närområdet

10 min

på cykel till centrala Linköping

3 st

skolor i området

1 km

till Tinnerö Eklandskap