Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Väldisponerad tvåa med balkong i sydväst

I det naturnära området Södra Ekkällan hittar du denna fina och luftiga tvåa. Här strömmar ljuset in från de stora fönsterna och med en balkong i sydväst kan man njuta ännu mer av sol och utsikt. Förutom en härlig atmosfär erbjuder denna lägenhet stora ytor och modern planlösning.

I det populära och etablerade området Södra Ekkällan i Linköping ligger Knuten. Här finns alla förutsättningar för att leva ett modernt och aktivt vardagsliv, med närhet till både stad och natur. Här har du 3 km till stan och universitet, 500 meter till sjukhuset och Coop alldeles runt hörnet. Får du inte nog av det grönskande grannskapet finns både motionsspår, aktivitetspark, gym och naturreservat i närheten.

I dessa Svanenmärkta hem kan du vara säker på att du får ett effektivt och prisvärt boende. Alla våra lägenheter innehåller energisnåla lösningar för att hålla nere driftkostnader och är byggda med naturliga material som åldras vackert och tål dagligt bruk. Här möts du av en modern och tidlös inredning, med bra förvaring och social planlösning.

I det korallfärgade huset på hörnet, med ett inglasat och upplyst entréplan är det svårt att inte känna sig välkommen. Här finns förvaring, mek och spolplatta till din cykel samt lägenhetsförråd och miljörum. Längst upp i huset hittar du en modern tvättstuga med mysig sittgrupp, perfekt för dig som vill plugga medan du väntar på tvätten. Dessutom finns en gemensam takterrass med pentry och ytor att umgås på. I Knuten bor du nära det mesta, men gemenskapen i grannskapet gör hemmalivet lika trevligt som en kväll på stan.

Bilder
Området
  • Smart förvaring

    Linköping är en cykelstad – och i Knuten finns det både bra förvaring och en spolplatta till din cykel. På så vis kan du tryggt förvara cykeln och samtidigt hålla den ren. Och om du skulle få punka finns allt du behöver i grannskapets gemensamma cykelmek. Bra va?

  • Naturen runt knuten

    Promenera i närområdets pittoreska landskap. På gångavstånd ligger vattendraget Tinnerbäck samt naturreservatet Tinnerö Eklandskap. Platsen är dessutom historisk med barrskog, våtmarker och fornlämningar från järnåldern.

  • Kommunikationer

    Från Södra Ekkällan tar du dig snabbt och enkelt till Linköpings centrala delar. Fem minuter med cykel och en kvart om du promenerar. Annars går det flera bussar med tiominuterstrafik från hållplatserna Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan. Kör du bil är du snabbt ute på Haningeleden mot stan eller E4-an och vidare.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap