Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Bonavas visningsbod på Gökegårdsvägen 31-33

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Daniel som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Prissänkt

Nytt lägre pris

Detta hus har vi sänkt priset på, från 9 250 000 kr till 8 695 000 kr.

Beskrivning

158 kvadrat i söderläge

I detta stora och välplanerade hus finns det gott om plats för hela familjen. På altanen kan du njuta av helgfrukosten i solen medan du har uppsikt över barnen som leker i trädgården. Det finns plats för både matbord och loungedel och den stora trädgården rymmer odlingslådor, studsmatta och fotbollsmål.

Detta Svanenmärkta hus på 158 kvadrat är välplanerat och luftigt och passar perfekt för den stora familjen. Innanför entrédörren väntar gott om förvaringsutrymme och entrévåningens badrum med dusch. Här finns också en separat tvättstuga med groventré, perfekt för leriga barn och hundar efter en skogspromenad. Bilen får sin egen plats i en skyddande carport och laddplats till bilen finns som tillval.

Hallen leder vidare till vardagsrummet och trappan med smart förvaring undertill. I vardagsrummet flödar ljuset genom de stora fullhöjdsfönstren som har en härlig utsikt över uteplatsen, trädgården och grannskapet. För den som önskar extra myskänsla finns det även möjligt att välja till en kamin till vardagsrummet. Köksdelen knyter ihop vardagsrummet och matplatsen där middagsbordet får gott om plats.

På övervåningen finns tre luftiga sovrum, en klädkammare, badrum med badkar och ett stort allrum som kan delas av och skapa ett fjärde sovrum om så önskas.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska som bidrar till biologisk mångfald. Förutom solceller och möjlighet till laddplats finns även ett gemensamt förråd där du delar trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel med dina grannar.

Solceller på taken ingårLäs mer här

Fantastisk naturlekplats intill

Gemensam verktygsbod med trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.