Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Camilla som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.

Prissänkt

Nytt lägre pris

Detta hus har vi sänkt priset på, från 8 400 000 kr till 7 895 000 kr.

Beskrivning

139 kvadrat och skogsutsikt

I detta härliga hus på 139 kvadrat kan du njuta av din frukost på terrassen till ljudet av fågelkvitter och doften av skog. Här ryms både matbord och loungedel och på husets framsida finns en uteplats med uppsikt över grannskapet.

Detta Svanenmärkta hus på 139 kvadratmeter är smart planerat med gott om plats för hela familjen. Ljusinsläpp från två väderstreck och öppen planlösning skapar ett ljust och luftigt hem. I den välkomnande hallen ligger entrévåningens badrum med dusch, lite längre in finns en klädhängare och garderob samt tvättstugan som har en egen groventré direkt ut till carporten. Perfekt när regnet öser ner och familjen ska stuvas in i bilen.

Fortsätt rakt fram för att komma till det öppna vardagsrummet med plats för både soffa och matsalsmöbler. Här når du också dörren ut till terrassen och skogen. För den som önskar extra myskänsla finns det även möjligt att välja till en kamin till vardagsrummet.  På övervåningen finns husets tre sovrum, ytterligare ett badrum, här med badkar, samt ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum för den som önskar.

I Sörgården är livet lika idylliskt som modernt. Här bor du i hållbara och innovativa hem inbäddade i vacker grönska som bidrar till biologisk mångfald. Förutom solceller och möjlighet till laddplats finns även ett gemensamt förråd där du delar trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel med dina grannar.

 • Solceller på taken ingår Läs mer här
 • Fantastisk naturlekplats intill
 • Gemensam verktygsbod med trädgårdsredskap, släpkärra och lådcykel
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett aktivt grannskap

  Välkommen hem till löpning innan frukost och kvällsbad med barnen. I Gökegård i Öjersjö har du fina löparspår, golfbanor och bad på promenadavstånd. Avsluta dagen med en härlig grill på altanen och se solen gå ner över grannskapet.

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ditt magiska rike i Öjersjö. Hemma i grannskapet finns det alltid någon lekkamrat och barnen går till skolan tillsammans. Hela ditt hem planeras utifrån barnspring och umgänge med familjen. I ditt hem i Gökegård kan barn vara barn och familjen växa tillsammans.

 • Kommunikationer

  Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.

 • Service

  I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.