Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Genomtänkta 121 kvm med härlig rymd

Välkommen till denna praktiska femma. Här möts du av en öppen och social planlösning på entréplan och tre, alternativt fyra, sovrum på övervåningen. Njut av en kopp kaffe på altanen eller bjud hem dina vänner på söndagsmiddag i ditt moderna kök.

I härliga och familjevänliga Öjersjö hittar du radhusidyllen Olles länga. Här ligger 21 Svanenmärkta äganderätter om 121 kvadrat – alla moderna med egen trädgård, förråd och altan. Njut av både skog och sjö samtidigt som du har Partille centrum och centrala Göteborg endast några minuter bort.

Olles länga är perfekt för dig som vill förverkliga husdrömmen och samtidigt få nyproduktionens alla fördelar. Här flyttar du in i ett hem där ingenting lämnats åt slumpen. På entréplan finns stora öppna ytor som skapar ett härligt ljusinsläpp och plats för umgänge, medan sovrummen är praktiskt placerade på övervåningen. Huset har gott om förvaring, både i hallen där nere och klädkammaren där uppe. Det går också att göra om allrummet till ett extra sovrum om så önskas.

I Öjersjö bor du med det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Nya Coop ligger alldeles runt hörnet och i centrum hittar du matbutik, frisör, förskola och distriktssköterska. Gymnasium finns i centrala Partille och där ligger även Allum med över 100 butiker för den som är shoppingsugen. Strax intill ligger Kåsjön och Knipeflågsbergens naturreservat som i sin tur gränsar till Delsjöområdets naturreservat. Här kan du ta ett svalkande dopp, fiska, paddla kajak, plocka svamp eller ta en löprunda. Vill du hellre spela golf ligger Partille golfklubb bara några minuter bort. Välkommen!

Bilder

Området

  • Service

    I Gökegård i Öjersjö har du både skog och sjö runt knuten, samtidigt som du har nära till vardagens måsten. I närområdet finns flera förskolor och skolor och i det nya centrumet kommer mataffär finnas och lokaler för ytterligare service. Både Partille och Mölnlycke centrum ligger tio minuter bort i olika riktningar där närservice, Systembolag och vårdcentral finns.

  • Kommunikationer

    Öjersjö ligger mellan Partille och Mölnlycke centrum, ca 10 minuter åt båda håll, där all tänkbar service finns. Till centrala Göteborg tar du dig på en kvart med bil och ca 20 minuter med buss. Öjersjö har ett perfekt läge även för dig som vill ta dig fram på cykel längst fina cykelbanor och för längre resor har du även Landvetter flygplats 15 minuter bort med bil.