Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Lägenheter Örgryte

Drömlägenhet i Örgryte

Välkommen till Bonavas sida för dig som söker efter en lägenhet i Örgryte. Här bor du nära både natur och stadspuls i utkanten av mysiga Göteborg. Vi på Bonava skapar lägenheter för framtiden där du och din familj kan bo tryggt. För oss är det viktigt att skapa levande områden där gemenskap och framtid är ledord.

Vår filosofi bygger på hållbarhet och kvalitet, där allt från materialval till arbetssätt är anpassade för att efterlämna så liten negativ miljöpåverkan som möjligt. I kombination med vår över 80 år långa erfarenhet av att skapa nyproducerade lägenheter gör att vi kan erbjuda dig ett modernt och högkvalitativt boende. Bonava var tidigare en del av NCC, men står sedan 2016 på egna ben. När du köper en lägenhet från Bonava får du ett hem där du kan trivas, länge.

Naturnära lägenheter i populära Örgryte

I vackra Örgryte har du alltid nära till skog och natur, vilket är perfekt för dig som tycker om friluftsaktiviteter eller långa promenader. Här hittar du bland annat många löpspår och träningsanläggningar som skapar goda förutsättningar för ett aktivt liv. För fotbollsälskare är Örgryte välkänt inte minst tack vare fotbollslaget, ÖIS, som du kan se på Gamla Ullevi.

Örgryte ligger i utkanten av Göteborg med goda kommunikationer in till stadens centrala delar som erbjuder ett stort restaurang- och nöjesutbud. Men även i Örgryte hittar du ett stort serviceutbud, flera förskolor, skolor och aktiviteter för hela familjen.

Hittar du en lägenhet i Örgryte som intresserar dig? Gör en intresseanmälan här på sidan eller kontakta oss på Bonava så berättar vi mer.