Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lägenheter Örgryte

Drömlägenhet i Örgryte

Välkommen till Bonavas sida för dig som söker efter en lägenhet i Örgryte. Här bor du nära både natur och stadspuls i utkanten av mysiga Göteborg. Vi på Bonava skapar lägenheter för framtiden där du och din familj kan bo tryggt. För oss är det viktigt att skapa levande områden där gemenskap och framtid är ledord.

Vår filosofi bygger på hållbarhet och kvalitet, där allt från materialval till arbetssätt är anpassade för att efterlämna så liten negativ miljöpåverkan som möjligt. I kombination med vår över 80 år långa erfarenhet av att skapa nyproducerade lägenheter gör att vi kan erbjuda dig ett modernt och högkvalitativt boende. Bonava var tidigare en del av NCC, men står sedan 2016 på egna ben. När du köper en lägenhet från Bonava får du ett hem där du kan trivas, länge.

Naturnära lägenheter i populära Örgryte

I vackra Örgryte har du alltid nära till skog och natur, vilket är perfekt för dig som tycker om friluftsaktiviteter eller långa promenader. Här hittar du bland annat många löpspår och träningsanläggningar som skapar goda förutsättningar för ett aktivt liv. För fotbollsälskare är Örgryte välkänt inte minst tack vare fotbollslaget, ÖIS, som du kan se på Gamla Ullevi.

Örgryte ligger i utkanten av Göteborg med goda kommunikationer in till stadens centrala delar som erbjuder ett stort restaurang- och nöjesutbud. Men även i Örgryte hittar du ett stort serviceutbud, flera förskolor, skolor och aktiviteter för hela familjen.

Hittar du en lägenhet i Örgryte som intresserar dig? Gör en intresseanmälan här på sidan eller kontakta oss på Bonava så berättar vi mer.