Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Luftig fyra med två badrum och solig balkong

Denna stora, välplanerad fyra med öppen planlösning och balkong i söderläge är en riktigt dröm. Här finns bra förvaringsmöjligheter, stora fönster i tre väderstreck och två badrum. Lägenheten ligger i det växande området Smedjan i Mölnlycke fabriker och omringas av en mysig innergård och grönskande miljöer. Välkommen.

I grannskapet Smedjan finns någonting för alla – från unga livsnjutare till stora familjer. I dessa Svanenmärkta hem är det lätt att leva energisnålt tack vare hållbara vitvaror och materialval. Ekparkett och ljusa, målade väggar ger en ombonad och naturlig känsla.

I det trivsamma köket tar du enkelt matlagningen till en ny nivå med snålspolande blandare och energimärkta vitvaror som kyl- och frys (alternativt kombinerad). Glaskeramikhäll, diskmaskin, ugn och spiskåpa med belysning gör vardagsbestyren smidiga. Den stilrena, moderna känslan ger möjlighet att sätta sin egen stil med egna inredningsdetaljer.

Det helkaklade badrummet är ett rum att trivas i. Här kan du starta dagen med en härlig morgondusch, och här löser du tvätten när det passar dig med egen tvättmaskin och torktumlare (alternativt kombimaskin). Praktiska väggskåp, bänkskiva och kommod under handfaten ger gott om förvaringsutrymme för tvättmedel, handdukar och andra badrumsprylar.

I Smedjan kan du leva dina drömmar – oavsett vad du tycker om att göra. I det grönskande grannskapet finns gemensamhetslokal, lekplats, grillplats och övernattningslokal för långväga gäster. I cykelrummet hittar du en mekarbänk där du kan fixa punkan, snickra eller måla om ett loppisfynd. Mellan husen pågår livet för fullt bland gröna bersåer, trädäck och mysiga gränder med sittplatser. Här kan du njuta av fruktträd, bärbuskar och en gemensam köksträdgård med växthus, odlingslådor och tillhörande kompost. Får du inte nog av det gröna så har du naturen runt knuten med löparspår, sjöar och naturreservat. Bekväm vardag eller aktiv fritid? I Smedjan får du både och.

Bilder

Området

  • Vårt nya stilkoncept

    När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Smedjan väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

    Läs mer om våra stilkoncept här
  • Service i området

    Här kommer du kunna äta god mat, strosa, idrotta, ta del av kultur och bara njuta av livet vid den charmiga och historiska bruksgatan. Detta i direkt anslutning till Mölnlyckes befintliga infrastruktur med handel, service, promenadstråk och kommunikationer.