Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Plats

Lägenhet Mölndal

Lägenhet i Mölndal

Är bostadsdrömmen en lägenhet i Mölndal? Det är inte svårt att förstå varför. Mölndal är ett populärt ställe att leva och bo på med tillgång till härlig natur, bra service och smidiga kommunikationer. Göteborg finns dessutom bara tio minuter bort, vilket gör att storstaden finns inom räckhåll samtidigt som du kan bo lite lugnare. Vi på Bonava skapar hem och levande bostadsområden i Mölndal som står sig in i framtiden. Läs allt om våra nya hem i Mölndal här.

Bo i moderna Mölndalslägenheter

Med en lägenhet i Mölndal lever du ett naturnära och aktivt liv med Göteborgs stadspuls på en armlängds avstånd. Perfekt för den som gärna vill få en balans av storstad och lugn. Något som definierar Mölndal är närheten till naturen och havet och tack vare bra avstånd till storstaden får du det bästa av två världar. Ta del av sevärdheter som Gunnebo slott och naturreservatet Safjället eller varför inte gå med i någon förening? Möjligheterna är många och det går fort att bli förälskad i Mölndal och med det känna sig som hemma.

En sprillans ny lägenhet i Mölndal med lång historia

Bonava har förverkligat bostadsdrömmar sedan 1930-talet, tidigare som en del av NCC och nu på egna ben. Vår grundfilosofi ligger i att skapa hem gjorda att leva i under lång tid. För oss handlar det om att ha god lokalkännedom och att vara lyhörd för hur bostadsmarknaden utvecklas i stort. Vår långa erfarenhet har gett oss insikter i vad du som köpare är ute efter och hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för nya hem och levande platser.  I våra nyproducerade lägenheter i Mölndal får du ett tidlöst boende skapat i material av hög kvalitet, med omsorg om miljö och hållbarhet. Och som alltid fokuserar vi även på att skapa levande grannskap med gemensamma utrymmen där livet kan ta plats.

Valfrihet och hållbarhet med din nya lägenhet

När du kliver in i din helt nya lägenhet i Mölndal för första gången kan du njuta av känslan av ett helt nytt hem som du själv har varit med och skapat. Kaklet är i den färg och form du har valt, detsamma med skåpsluckor, handtag, golv och andra inredningsdetaljer. Nu är det bara alla möbler och prylar som fattas för att det ska kännas som just ditt hem. När du köper en ny lägenhet från Bonava får du själv välja ur våra inredningsstilar för att ditt hem ska bli så som du vill ha det med färger och material. Och även om vi lägger stor vikt vid stil och design, så vet vi att det inte är det som skapar ett hem. Ett hem är hela grannskapet, människorna som bor där och allt det där runtomkring. Därför skapar vi alltid hem med social hållbarhet i fokus, där gemensamma utrymmen har en självklar plats. Vårt hållbarhetsfokus handlar även om miljö, och vi låter vår miljömedvetenhet finnas med genom hela byggprocessen för att skapa så hållbara hem som möjligt. Med en ny lägenhet i Mölndal får du ett hållbart och energisnålt hem att trivas i länge.

Trygghet när du köper nytt

Var du bor och hur du trivs är en stor och viktig det av livet, och därför är såklart ett köp av en ny lägenhet en stor sak. Det är ett stort och viktigt beslut, och det kan finnas många frågetecken och funderingar längst vägen. För oss på Bonava är det viktigt att du kan känna dig trygg under hela processen när du ska köpa din lägenhet i Mölndal, och vi finns med från det att du anmäler ditt intresse till ett bra tag efter att du har flyttat in i ditt nya hem. Vi har även ett gediget paket av försäkringar och garantier som skyddar dig om något oförutsett inträffar. Här kan du läsa mer om ett tryggt köp från Bonava. En fördel när du köper nyproduktion är även att du kan känna dig trygg med priset på lägenheten redan från början. Du slipper helt enkelt stressande budgivningar och kan veta slutpriset på en gång.

Lägenheter i Mölndal just nu

Just nu har vi ingen planerad nyproduktion i Mölndal. Vill du läsa mer om alla våra hem i Göteborgsområdet kan du kika in på sidan Nyproduktion Göteborg. Vill du söka bland alla våra grannskap i hela Sverige kan du klicka dig in på Hitta bostad och filtrera din sökning efter saker som område, storlek och pris.