Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Lägenhet Mölndal

Lägenhet i Mölndal

Är bostadsdrömmen en lägenhet i Mölndal? Bonava skapar hem och levande bostadsområden som står sig in i framtiden. Att bli ägare till en nyproducerad lägenhet är en stor och unik händelse och vi vill gärna finnas med dig genom hela processen.

Bonava har förverkligat bostadsdrömmar sedan 1930-talet, tidigare som en del av NCC och nu på egna ben. Vår grundfilosofi ligger i att skapa hem gjorda att leva i under lång tid. För oss handlar det om att ha god lokalkännedom och att vara lyhörd för hur bostadsmarknaden utvecklas i stort. Vår långa erfarenhet har gett oss insikter i vad du som köpare är ute efter och hur vi kan skapa de bästa förutsättningarna för nya hem och levande platser. Med en nyproduktion får du vara med och klä in din lägenhet så som du vill ha den. Våra inredningsexperter har tagit fram två fantastiska grundstilar att välja från.

Bo i moderna Mölndalslägenheter

I populära Mölndal lever du ett naturnära och aktivt liv med Göteborgs stadspuls på en armlängds avstånd. Perfekt för den som gärna vill få en balans av storstad och lugn. Något som definierar Mölndal är närheten till naturen och havet och tack vare bra avstånd till storstaden får du det bästa av två världar. Ta del av sevärdheter som Gunnebo slott och Fässbergs kyrka eller varför inte gå med i någon förening? Möjligheterna är många och det går fort att bli förälskad i Mölndal och med det känna sig som hemma.

Ta del av våra lägenheter i Mölndal nedan.  

Hitta lägenheter i Mölndal

Områden med lägenheter i Mölndal

Hitta lägenheter