Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2404, 4 Rum, 96 m²

Högst upp i nya Kvarnbytornet

Smit ner till Kvarnby Bageri och överraska med nybakat bröd till lördagens frukost. Resten av den lediga dagen kan spenderas i de närliggande naturområdena om du längtar ut, eller hemma på balkongen.

Från vardagsrummet kliver du ut på hemmets balkong. Sydvästläget, den svårslagna utsikten från femtonde våningen och den spatiösa ytan gör detta till en plats som är enkel att trivas på. Här väntar otaliga middagar i kvällssolen med vacker utsikt som bakgrund, lugna förmiddagar och pyssliga stunder med den urbana köksträdgården. Inne i lägenheten bor du på 96 välplanerade kvadratmeter.

Hall

I din välkomnande hallen möts du av plats för säsongens ytterkläder, och här finns rum för den lilla hyllan och spegeln på väggen. Lite längre in finns hemmets rymliga klädkammare där förvaringen får sin bas.

Kök och vardagsrum

I det öppna och sällskapliga rummet faller ljuset in från två håll, och ekparkett ger en bra grund för trivsamma möblemang. I rummets kökshörna finns bra plats för både husgeråd och råvaror, och köket är utrustat med energieffektiva vitvaror. Här bor du med en stilrent designad yta där den matlagningsglada kan få utlopp för sin kreativitet.

Balkong

Med balkongdörren öppen följer den friska luften och känslan av ljus och höjd med in i vardagsrummet, och balkongen ger vardagsrummet en härlig utomhusdel. Här kan växter, ljuslyktor och utomhusmöblemanget skapa en egen oas på hemmaplan. Hög höjd och sydvästläge ger en plats att trivas på.

Badrum och gästtoalett

I din lägenhet finns en gästtoalett i hallen som minskar körisken, och badrummet ligger lite längre in i anslutning till sovrummen. I badrummet torkar handduken fort på handdukstorken, och golvvärmen är ett tacksamt inslag för frusna fötter. Rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin som står redo när tvättkorgen börjar bli full. De helkaklade vita väggarna matchas med klinkerplattorna vilket skapar ett stilrent och elegant rum.

Sovrum 1 och 2

Här når ekparketten in i alla rum och ger en bra grund för olika möblemang tillsammans med de vitmålade väggarna. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Här möts du av en vidsträckt utsikt från det breda fönstret när du drar upp rullgardinen. I ditt nya sovrum ger 14 kvadratmeter gott om plats för den breda sängen där det är skönt att landa vid dagens slut. Garderoberna längst ena kortsidan hjälper till med förvaringen.

Hemfakta

Bostad
2404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
15 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter