Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2404, 4 Rum, 96 m²

Beskrivning

Högst upp i nya Kvarnbytornet

Smit ner till Kvarnby Bageri och överraska med nybakat bröd till lördagens frukost. Resten av den lediga dagen kan spenderas i de närliggande naturområdena om du längtar ut, eller hemma på balkongen.

Från vardagsrummet kliver du ut på hemmets balkong. Sydvästläget, den svårslagna utsikten från femtonde våningen och den spatiösa ytan gör detta till en plats som är enkel att trivas på. Här väntar otaliga middagar i kvällssolen med vacker utsikt som bakgrund, lugna förmiddagar och pyssliga stunder med den urbana köksträdgården. Inne i lägenheten bor du på 96 välplanerade kvadratmeter.

Hall

I din välkomnande hallen möts du av plats för säsongens ytterkläder, och här finns rum för den lilla hyllan och spegeln på väggen. Lite längre in finns hemmets rymliga klädkammare där förvaringen får sin bas.

Kök och vardagsrum

I det öppna och sällskapliga rummet faller ljuset in från två håll, och ekparkett ger en bra grund för trivsamma möblemang. I rummets kökshörna finns bra plats för både husgeråd och råvaror, och köket är utrustat med energieffektiva vitvaror. Här bor du med en stilrent designad yta där den matlagningsglada kan få utlopp för sin kreativitet.

Balkong

Med balkongdörren öppen följer den friska luften och känslan av ljus och höjd med in i vardagsrummet, och balkongen ger vardagsrummet en härlig utomhusdel. Här kan växter, ljuslyktor och utomhusmöblemanget skapa en egen oas på hemmaplan. Hög höjd och sydvästläge ger en plats att trivas på.

Badrum och gästtoalett

I din lägenhet finns en gästtoalett i hallen som minskar körisken, och badrummet ligger lite längre in i anslutning till sovrummen. I badrummet torkar handduken fort på handdukstorken, och golvvärmen är ett tacksamt inslag för frusna fötter. Rummet är utrustat med tvätt- och torkmaskin som står redo när tvättkorgen börjar bli full. De helkaklade vita väggarna matchas med klinkerplattorna vilket skapar ett stilrent och elegant rum.

Sovrum 1 och 2

Här når ekparketten in i alla rum och ger en bra grund för olika möblemang tillsammans med de vitmålade väggarna. De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg och passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

Här möts du av en vidsträckt utsikt från det breda fönstret när du drar upp rullgardinen. I ditt nya sovrum ger 14 kvadratmeter gott om plats för den breda sängen där det är skönt att landa vid dagens slut. Garderoberna längst ena kortsidan hjälper till med förvaringen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.