Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2402, 3 Rum, 75 m²

Beskrivning

Härliga ytor och vidsträckt utsikt

Högst upp i Kvarnbytornet väntar 75 välplanerade kvadratmeter fördelade på ett sällskapligt rum, två sovrum, ett badrum med tvätthörna och en balkong med svårslagna utblickar från våning 15.

Invid den gamla Kvarnbyn finns ett nytt kvarter där moderna hem utformade för ett aktivt liv möter de anrika miljöerna runt omkring. Kvarterets sista pusselbit Kvarnbytornet bjuder på smart utformade hem och vacker utsikt. När du vill ha lite extra motion kan du ta trapporna upp till din nya trea på femtonde våningen. Hemma har du trivsamma och välplanerade rum att njuta av högst upp i huset.

Hall med klädkammare

När du kommer in från trapphuset kliver du in på lättstädade och stilrena klinkerplattor. Ett par steg in tar ekparketten som når genom hela lägenheten vid. Du har en hall som tar ansvar för förvaringen i hemmet. Till vänster finns garderober på rad, och till höger har du en rymlig klädkammare.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet ser du så fort du kliver innanför dörren till lägenheten. Här är köket placerat i ena hörnet, och resten av ytan finns till för vardagsrumsmöblemanget. Maten kan dukas upp med härlig utsikt mot balkongen och himlen utanför, eller ute på balkongen om vädret tillåter.

Badrum

I hallen finns dörren till ett badrum med hög standard och tvättmöjligheter. Du har golvvarm klinker under fötterna och bra förvaring i spegelskåpet och kommoden. Hörndusch med glasväggar och vita helkaklade väggar bidrar till rummets harmoniska elegans.

Balkong

Din nya balkong bjuder på en trivsam yta i sydöstläge. Här högst upp i huset blir höjd och frisk luft något att njuta av året om. Matmöbeln kan få sällskap av hyllan med slingrande murgröna och hemtrevliga kryddodlingar.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger rum för vila, återhämtning, lek eller arbete. Gavelrummet är försett med dubbla garderober i ena hörnet, och båda rummen ger plats för säng och rofylld möblering på ekparketten.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.