Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2401, 3 Rum, 74 m²

Gaveltrea på hög höjd

Granne med de anrika industrimiljöerna vid Kvarnbyn finns ditt nya kvarter där det gamla och det nya samspelar. Här bor du högst upp i kvarterets ståtligaste hus med vidsträckt utsikt.

Ditt nya vardagsrum på femtonde våningen har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här blir himlen och den vidsträckta utsikten bakgrunden till lata stunder i soffan, festligheter och middagar. Din trea byggs upp med stilrena material som bas för din egen smak, och du har hög standard och elegant design i kök och badrum.

Hall

Här välkomnas du av en hall där stora jackor kan stuvas undan i dubbla garderober. Hallen ger även plats för hatthyllan och skostället, och här finns städskåpet där dammsugaren och moppen huserar mellan städningarna.

Sovrum 1

Från hallen når du ditt nya sovrum. Med en rymlig klädkammare kan hela samlingen med skor och kläder arrangeras på prydligt vis, och i rummet finns gott om plats för en säng av bredare modell. Dörren mor balkongen gör att du enkelt kan släppa in den friska luften på morgonen.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig knyts det välplanerade köket ihop med vardagsrummet åt båda hållen. Här kan du ordna veckans måltider och helgens imponerande långkok tillsammans med miljöklassade vitvaror och stilrena kökssnickerier. Vardagsrummet ger plats åt matbordet och soffhörnan, och fyra fönster åt två håll ger generöst med ljus.

Balkong

Balkongen har en dörr mot vardagsrummet och en mot sovrummet. Här kan du koppla av i en bekväm vilstol eller påta i din urbana lilla köksträdgård. Högst upp i huset har du en generös utsikt att njuta av.

Sovrum 2

Mellan badrummet och vardagsrummet är det mindre sovrummet placerat. Två garderober hjälper till med förvaringen och här ryms en säng och byrå på hemmets ekparkett.

Badrum

I ditt badrum sköter tvättmaskinen och torktumlaren jobbet med att hålla kläderna i toppskick. Ljusa helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme ger ett trivsamt och elegant rum. I spegelskåpet kan tandborstar och krämer radas upp, och i kommoden finns plats för lagret av toarullar och tvålar.

Hemfakta

Bostad
2401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
15 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter