Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltrea på hög höjd

Granne med de anrika industrimiljöerna vid Kvarnbyn finns ditt nya kvarter där det gamla och det nya samspelar. Här bor du högst upp i kvarterets ståtligaste hus med vidsträckt utsikt.

Ditt nya vardagsrum på femtonde våningen har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här blir himlen och den vidsträckta utsikten bakgrunden till lata stunder i soffan, festligheter och middagar. Din trea byggs upp med stilrena material som bas för din egen smak, och du har hög standard och elegant design i kök och badrum.

Hall

Här välkomnas du av en hall där stora jackor kan stuvas undan i dubbla garderober. Hallen ger även plats för hatthyllan och skostället, och här finns städskåpet där dammsugaren och moppen huserar mellan städningarna.

Sovrum 1

Från hallen når du ditt nya sovrum. Med en rymlig klädkammare kan hela samlingen med skor och kläder arrangeras på prydligt vis, och i rummet finns gott om plats för en säng av bredare modell. Dörren mor balkongen gör att du enkelt kan släppa in den friska luften på morgonen.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig knyts det välplanerade köket ihop med vardagsrummet åt båda hållen. Här kan du ordna veckans måltider och helgens imponerande långkok tillsammans med miljöklassade vitvaror och stilrena kökssnickerier. Vardagsrummet ger plats åt matbordet och soffhörnan, och fyra fönster åt två håll ger generöst med ljus.

Balkong

Balkongen har en dörr mot vardagsrummet och en mot sovrummet. Här kan du koppla av i en bekväm vilstol eller påta i din urbana lilla köksträdgård. Högst upp i huset har du en generös utsikt att njuta av.

Sovrum 2

Mellan badrummet och vardagsrummet är det mindre sovrummet placerat. Två garderober hjälper till med förvaringen och här ryms en säng och byrå på hemmets ekparkett.

Badrum

I ditt badrum sköter tvättmaskinen och torktumlaren jobbet med att hålla kläderna i toppskick. Ljusa helkaklade väggar och klinkerplattor med golvvärme ger ett trivsamt och elegant rum. I spegelskåpet kan tandborstar och krämer radas upp, och i kommoden finns plats för lagret av toarullar och tvålar.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.