Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Svårslagen utsikt från fjortonde våningen

I din nya fyra samspelar smart planering med stilren design och generös förvaring. Din stora balkong bjuder på sol från sydväst och vackra utblickar från fjortonde våningen.

Från hallen ser du det öppna och umgängesvänliga rummet åt vänster. Här är platsen för firanden, middagar och vilsamma stunder. Rummet förlängs med den generösa balkongen, och gavelläget släpper in ljus och ger utsikt. Utanför dörren har du Kvarnbyns småstadskänsla och gott om gemensamma grönområden i kvarteret. Mölndals stadskärna finns på bekvämt promenadavstånd.

Hall

I din nya hall erbjuds plats för jackor, kappor, cykelhjälmar och paraplyer. Klädkammaren finns några steg in i lägenheten och den blir en viktig del i hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

Det högst belägna gavelläget ger ett ljust rum där det sällskapliga står i fokus. Här ordnas maten på hållbara och stilrena kökssnickerier och det finns bra plats för husgeråd och råvaror. Dina vitvaror drar minimalt med energi med miljöns bästa i fokus. Vardagsrummet blir platsen för lugna hemmakvällar och högtidliga festligheter.

Balkong

Hemma hos dig finns en spatiös balkongyta med härlig utsikt där möblerna och växtligheterna trivs i sydvästläget. Här kan de sköna vilstolarna stå på rad under soliga dagar.

Sovrum 1 och 2

Den stilrena ekparketten som återfinns i alla rum blir en bra grund för olika möblemang i hemmets tre sovrum. Här har du har två mindre rum som gör sig fint som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3

När du drar upp rullgardinen kan du spana ut från det breda fönstret för att se vad det blir för väder. Garderoberna på andra sidan rummet håller reda på kläderna, och på golvet finns öppen plats för dubbelsängen.

Badrum och gästtoalett

I praktisk närhet till sovrummen finns det stilrena och lättstädade badrummet. Det ljusa kaklet bryts av mot klinkerplattorna, och golvvärmen ger skön värme. Smidigt placerade under en bänk i ergonomisk vikhöjd finns tvättmaskinen och torktumlaren. I hallen finns en mindre gästtoalett med wc och tvättställ.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.