Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Sydvästvänd trea med stor balkong

När du bor i Kvarnbytornet kan du njuta av utblickar från hög höjd och soligt sydvästläge på balkongen. Inne i lägenheten väntar välplanerade rum och noggrant utvalda material.

Välkommen till ett hem där ett öppet vardagsrum, stilfulla material, hög standard och dubbla klädkammare ger ett hem att trivas i. Din nya balkong ligger som kronan på verket och sträcker sig längst hela köket och vardagsrummets långsida. Här har du en spatiös yta på 18 kvadratmeter för vilsamma stunder i solen och festliga tillställningar i utomhusmiljö på hemmaplan.

Vardagsrum och kök

Här väntar ett öppet rum med ljusinsläpp från tre håll. I ena hörnet finns köket trivsamt placerat, och här har du gott om bänkyta när maten ska förberedas. Kylen och frysen i fullhöjd, den snyggt integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång med omsorg om miljön.

Balkong

Sommarens måltider och trivsamt utomhuspyssel väntar på din nya balkong. Här bor du med en stor utomhusmiljö i sydvästläge precis utanför vardagsrummet.

Sovrum 1 och 2

I din nya trea ges lugn och ro med två sovrum. Det mindre har två garderober i det ena hörnet och i det större finns en klädkammare. Förutom bra förvaring ger rummen även trivsamma ytor för sängar och annan rogivande möblering.

Badrum

Badrummet är utrustat med hörndusch, wc-stol, tvättställ och förvaring. Golvvärmen och handdukstorken ger hemtrevlig värme. Till höger innanför dörren är tvätthörna placerad och du har maskiner som ordnar både tvätt och torkning. Ovanför maskinerna finns en praktisk arbetsbänk där du kan para ihop strumpor och vika tröjor i ergonomisk höjd.

Hall och klädkammare

I hallen kan du hänga av dig ytterkläderna till vänster, och ett par steg in finns den stora klädkammaren. Inuti klädkammaren finns även städskåpet där dammsugaren och trasorna huserar.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.