Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2303, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Bo välplanerat på fjortonde våningen

Innan du tar hissen upp till din högt belägna tvåa kan du säga hej till grannen som sitter och jobbar i loungen, eller slå dig ner en stund på gårdsterrassen. Fjorton trappor upp väntar ditt nya hem.

Här bor du i kvarterets ståtligaste hus. Samtidigt som Kvarnbytornet sticket ut med sin modiga höjd harmoniserar det med de omkringliggande historiska kvarteren runt Kvarnbyn. Här får både det gamla och nya ta plats. Hemma i lägenheten väntar smart planerade rum i snyggt utförande. Du har ett öppet och socialt rum, balkong och sovrum.

Kök och vardagsrum

Matlagningen kan enkelt bli en del av det sociala i ett hem med öppen planlösning, och från soffan är det en kort väg till köket när du vill fylla på koppen eller glaset. Köket är stilrent utformat och drar minimalt med energi.

Sovrum

Här har du ett sovrum som är platsen att längta till efter en lång dag. Här ryms den breda sängen och sängbord där tidningar och frukostbrickor kan trängas. Fönstret vetter ut mot balkongen och i ena hörnet finns en garderob.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet och här finns plats för matmöbeln och den lilla köksträdgården. Vill du ha mer utomhusyta hemma i huset kan du ta dig till terrassen på taket eller till den på gården.

Badrum

Med en praktisk kombimaskin kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem. Vika och sortera kan du göra i ergonomisk arbetshöjd på bänken ovanför. De helkaklade ljusa väggarna och klinkergolvet med golvvärme ger badrummet en trivsam grund. Du har belysning genom spotlights och en hörndusch.

Hall och klädkammare

I din hall finns plats för hatthylla och skoställ, och här finns även utrymme för en välkomnande växt och trivsam hallmöbel. I Klädkammaren får allt från kläder till pynt plats.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.