Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2303, 2 Rum, 52 m²

Bo välplanerat på fjortonde våningen

Innan du tar hissen upp till din högt belägna tvåa kan du säga hej till grannen som sitter och jobbar i loungen, eller slå dig ner en stund på gårdsterrassen. Fjorton trappor upp väntar ditt nya hem.

Här bor du i kvarterets ståtligaste hus. Samtidigt som Kvarnbytornet sticket ut med sin modiga höjd harmoniserar det med de omkringliggande historiska kvarteren runt Kvarnbyn. Här får både det gamla och nya ta plats. Hemma i lägenheten väntar smart planerade rum i snyggt utförande. Du har ett öppet och socialt rum, balkong och sovrum.

Kök och vardagsrum

Matlagningen kan enkelt bli en del av det sociala i ett hem med öppen planlösning, och från soffan är det en kort väg till köket när du vill fylla på koppen eller glaset. Köket är stilrent utformat och drar minimalt med energi.

Sovrum

Här har du ett sovrum som är platsen att längta till efter en lång dag. Här ryms den breda sängen och sängbord där tidningar och frukostbrickor kan trängas. Fönstret vetter ut mot balkongen och i ena hörnet finns en garderob.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet och här finns plats för matmöbeln och den lilla köksträdgården. Vill du ha mer utomhusyta hemma i huset kan du ta dig till terrassen på taket eller till den på gården.

Badrum

Med en praktisk kombimaskin kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem. Vika och sortera kan du göra i ergonomisk arbetshöjd på bänken ovanför. De helkaklade ljusa väggarna och klinkergolvet med golvvärme ger badrummet en trivsam grund. Du har belysning genom spotlights och en hörndusch.

Hall och klädkammare

I din hall finns plats för hatthylla och skoställ, och här finns även utrymme för en välkomnande växt och trivsam hallmöbel. I Klädkammaren får allt från kläder till pynt plats.

Hemfakta

Bostad
2303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter