Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2301, 3 Rum, 74 m²

Trean högt upp i huset

Din nya trea är byggd med hållbarhet och finess. Välplanerade ytor, bra förvaring och hög standard ger en plats att längta hem till högt upp i nya Kvarnbytornet.

I dina nya kvarter kan du promenera på trivsamma små gator och bort till den gamla Kvarnbyn och den brusande forsen. På vägen hem kan du stanna till på bageriet och köpa med dig lite färskt bröd till kvällens middag. Här bor du med småstadskänsla utanför dörren och promenadavstånd till Mölndals utbud av butiker och service. Hemma har du trivsamma rum och en egen balkong att njuta av.

Hall

Jackor, paraplyer och väskor får sin plats i hallens garderober på båda sidor. Städskrubben håller koll på dammsugaren och trasorna mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

I ditt nya hem är köket placerat längst två väggar som möter vardagsrummet åt två håll. Här kan den kreativa kocken experimentera med nya smaker på stilrena bänkytor. Även snabba och mellanmål kan lagas med samma eleganta bas. Vitvarorna är miljöklassade och energieffektiva. I vardagsrummet finns plats för mattan på hemmets ekparkett, och här kan soffan och matplatsen bli basen för en sällskaplig möblering.

Balkong

Din nya balkong har två dörrar vilket gör att den ofta är enkel att nå. Med en liten kryddodling kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och här finns även plats för hemtrevlig utomhusmöblering.

Sovrum 1 och 2

Sovrum 1 och 2 Dina två sovrum finns i var sin ände av hemmet. Det mindre har dubbla garderober och det större ger gott om förvaring med en rymlig klädkammare. Det stora sovrummet har plats för en säng av bredare modell och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under lediga morgnar.

Badrum

Badrum I badrummet bidrar golvvärmen, handdukstorken och spotlights i taket till rummets stilrena elegans. Duschhörna, förvaring, tvättmaskin och torktumlare gör detta till rummet för både tvagning och tvätt.

Hemfakta

Bostad
2301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter