Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trean högt upp i huset

Din nya trea är byggd med hållbarhet och finess. Välplanerade ytor, bra förvaring och hög standard ger en plats att längta hem till högt upp i nya Kvarnbytornet.

I dina nya kvarter kan du promenera på trivsamma små gator och bort till den gamla Kvarnbyn och den brusande forsen. På vägen hem kan du stanna till på bageriet och köpa med dig lite färskt bröd till kvällens middag. Här bor du med småstadskänsla utanför dörren och promenadavstånd till Mölndals utbud av butiker och service. Hemma har du trivsamma rum och en egen balkong att njuta av.

Hall

Jackor, paraplyer och väskor får sin plats i hallens garderober på båda sidor. Städskrubben håller koll på dammsugaren och trasorna mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

I ditt nya hem är köket placerat längst två väggar som möter vardagsrummet åt två håll. Här kan den kreativa kocken experimentera med nya smaker på stilrena bänkytor. Även snabba och mellanmål kan lagas med samma eleganta bas. Vitvarorna är miljöklassade och energieffektiva. I vardagsrummet finns plats för mattan på hemmets ekparkett, och här kan soffan och matplatsen bli basen för en sällskaplig möblering.

Balkong

Din nya balkong har två dörrar vilket gör att den ofta är enkel att nå. Med en liten kryddodling kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och här finns även plats för hemtrevlig utomhusmöblering.

Sovrum 1 och 2

Sovrum 1 och 2 Dina två sovrum finns i var sin ände av hemmet. Det mindre har dubbla garderober och det större ger gott om förvaring med en rymlig klädkammare. Det stora sovrummet har plats för en säng av bredare modell och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under lediga morgnar.

Badrum

Badrum I badrummet bidrar golvvärmen, handdukstorken och spotlights i taket till rummets stilrena elegans. Duschhörna, förvaring, tvättmaskin och torktumlare gör detta till rummet för både tvagning och tvätt.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.