Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2205, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning torsdag 2 april

Under torsdagen den 2 april finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gott om plats hemma i Kvarnbytornet

Det ståtliga Kvarnbytornet är sista huset på plats i det nya kvarteret som växer fram i Kvarnbyn. I din nya fyra har du ett välplanerat och modernt boende i ett kvarter med nära till naturen.

Du har mycket att visa när vänner och familj kommer på premiärbesök till ditt nya hem. Naturrika omgivningar med sjöar och skogar, Mölndals innerstad och inte minst den historiska och charmiga miljön vid den gamla Kvarnbyn och forsen ger omväxlande och spännande omgivningar. Även hemma i huset finns mycket att visa – takterrassen tre trappor upp och loungen med gårdsterrass. Den bästa platsen är dock din nya fyra med välplanerade ytor och spatiös balkong.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning blir matlagningen en självklar del av det sällskapliga. Här är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning eller fortsätta samtalet som pågår i soffan när du plockar i köket. Du kan duka upp för många sittande gäster, och balkongen ger rummet en egen utomhusavdelning. Kyl och frys i fullhöjd ger plats åt råvaror och rester, och med ungen i ergonomisk höjd har du smidig uppsikt över pajens gräddning.

Balkong

Här bor du med 18 kvadratmeter i skönt sydvästläge som förgyller ditt hem. Här kan de bekväma solstolarna stå på rad vid sidan av hemtrevliga kryddodlingar och tomatplantor.

Sovrum 3

Hemma i din nya fyra ligger sovrummen på rad, och ytterst på raden av finns det största. Här har du 14 kvadratmeter att inreda med den breda sängen och dubbla sängbord. Tre garderober ger plats för samlingen med kläder och på fönsterbänken kan den gröna växten och andra prydligheter trivas.

Sovrum 1 och 2

Mellan det större sovrummet och vardagsrummet finns de två mindre sovrummen. Utifrån önskemål och behov finns två stilrena och lättmöblerade rum som passar fint som barnrum eller hemmakontor.

Badrum och gästtoalett

Badrummet ligger på bekvämt avstånd från sovrummen. De helkaklade väggarna i vitt och klinkergolvet med golvvärme ger en elegant och lättstädad grund till rummet. Handduken torkar fort på handdukstorken och du har bra badrumsförvaring. Smidigt placerade under en arbetsbänk finns hemmets tvätt- och torkmaskiner placerade. I hallen finns den praktiska gästtoaletten.

Hall

Här välkomnas du av en rymlig hall som ger plats åt säsongens ytterkläder utan problem. I anslutning till hallen finns även klädkammaren som blir ett tacksamt tillskott till förvaringen.

Hemfakta

Bostad
2205
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter