Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2205, 4 Rum, 96 m²

Beskrivning

Gott om plats hemma i Kvarnbytornet

Det ståtliga Kvarnbytornet är sista huset på plats i det nya kvarteret som växer fram i Kvarnbyn. I din nya fyra har du ett välplanerat och modernt boende i ett kvarter med nära till naturen.

Du har mycket att visa när vänner och familj kommer på premiärbesök till ditt nya hem. Naturrika omgivningar med sjöar och skogar, Mölndals innerstad och inte minst den historiska och charmiga miljön vid den gamla Kvarnbyn och forsen ger omväxlande och spännande omgivningar. Även hemma i huset finns mycket att visa – takterrassen tre trappor upp och loungen med gårdsterrass. Den bästa platsen är dock din nya fyra med välplanerade ytor och spatiös balkong.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning blir matlagningen en självklar del av det sällskapliga. Här är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning eller fortsätta samtalet som pågår i soffan när du plockar i köket. Du kan duka upp för många sittande gäster, och balkongen ger rummet en egen utomhusavdelning. Kyl och frys i fullhöjd ger plats åt råvaror och rester, och med ungen i ergonomisk höjd har du smidig uppsikt över pajens gräddning.

Balkong

Här bor du med 18 kvadratmeter i skönt sydvästläge som förgyller ditt hem. Här kan de bekväma solstolarna stå på rad vid sidan av hemtrevliga kryddodlingar och tomatplantor.

Sovrum 3

Hemma i din nya fyra ligger sovrummen på rad, och ytterst på raden av finns det största. Här har du 14 kvadratmeter att inreda med den breda sängen och dubbla sängbord. Tre garderober ger plats för samlingen med kläder och på fönsterbänken kan den gröna växten och andra prydligheter trivas.

Sovrum 1 och 2

Mellan det större sovrummet och vardagsrummet finns de två mindre sovrummen. Utifrån önskemål och behov finns två stilrena och lättmöblerade rum som passar fint som barnrum eller hemmakontor.

Badrum och gästtoalett

Badrummet ligger på bekvämt avstånd från sovrummen. De helkaklade väggarna i vitt och klinkergolvet med golvvärme ger en elegant och lättstädad grund till rummet. Handduken torkar fort på handdukstorken och du har bra badrumsförvaring. Smidigt placerade under en arbetsbänk finns hemmets tvätt- och torkmaskiner placerade. I hallen finns den praktiska gästtoaletten.

Hall

Här välkomnas du av en rymlig hall som ger plats åt säsongens ytterkläder utan problem. I anslutning till hallen finns även klädkammaren som blir ett tacksamt tillskott till förvaringen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.