Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

2202, 2 Rum, 58 m²

Gavelläge på trettonde våningen

Endast ett fåtal lägenheter kvar – inflyttning från mars. Ditt nya vardagsrum på våning tretton har ett ljuvligt gavelläge. Här har du många fönster att spana ut genom, och du får in gott om ljus. Balkongen ger rummet en förlängning utomhus.

Kvarnbyn är hjärtat av gamla Mölndal, och här växer ett nytt grannskap fram där det historiska och det moderna samspelar. I din smart planerade tvåa finns välplacerad förvaring, stilrena och hållbara material och hög standard i kök och badrum. I vardagsrummet ger gavelläget gott om ljus till slappa stunder i soffan och uppstyrda middagar.

Vardagsrum och kök

I ditt öppna rum ger gavelläget ett generöst ljusinsläpp och du har nära till din nya balkong. Med en öppen planlösning blir köksbestyren en del av det sociala och det är enkelt att vara flera som hjälps åt med middagen. Efter maten ordnar den integrerade diskmaskinen disken, så du och ditt sällskap kan fortsätta umgås. Alla vitvarorna i ditt hem är energieffektiva med omsorg om miljön och kökets design är ljus och stilren.

Balkong

När du har en egen balkong väntar den friska luften alltid på nära håll, oavsett om det är middag utomhus eller planera om alla hemmets växter som är eftermiddagens aktivitet.

Badrum

Från hallen når du hemmets badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Du har bra förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod och en hörndusch med glasväggar.

Sovrum

Här finns öppen plats för den breda sängen på ekparketten. En bekväm fåtölj kan husera i ena hörnet, och gröna växter i fönstret bidrar till ett harmoniskt sovrum.

Hall

Hemma hos dig finns en luftig hall där jackor, väskor och skor kan ordnas i prydliga rader. Här finns ditt städskåp och din klädkammare placerade.

Hemfakta

Bostad
2202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Månadsavgift
3 731 kr
Pris per m²
57 759 kr
Pris
3 350 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter