Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelläge på trettonde våningen

Endast ett fåtal lägenheter kvar – inflyttning från mars. Ditt nya vardagsrum på våning tretton har ett ljuvligt gavelläge. Här har du många fönster att spana ut genom, och du får in gott om ljus. Balkongen ger rummet en förlängning utomhus.

Kvarnbyn är hjärtat av gamla Mölndal, och här växer ett nytt grannskap fram där det historiska och det moderna samspelar. I din smart planerade tvåa finns välplacerad förvaring, stilrena och hållbara material och hög standard i kök och badrum. I vardagsrummet ger gavelläget gott om ljus till slappa stunder i soffan och uppstyrda middagar.

Vardagsrum och kök

I ditt öppna rum ger gavelläget ett generöst ljusinsläpp och du har nära till din nya balkong. Med en öppen planlösning blir köksbestyren en del av det sociala och det är enkelt att vara flera som hjälps åt med middagen. Efter maten ordnar den integrerade diskmaskinen disken, så du och ditt sällskap kan fortsätta umgås. Alla vitvarorna i ditt hem är energieffektiva med omsorg om miljön och kökets design är ljus och stilren.

Balkong

När du har en egen balkong väntar den friska luften alltid på nära håll, oavsett om det är middag utomhus eller planera om alla hemmets växter som är eftermiddagens aktivitet.

Badrum

Från hallen når du hemmets badrum med kombinerad tvätt- och torkmaskin. Du har bra förvaring i spegelskåpet och i tvättställets kommod och en hörndusch med glasväggar.

Sovrum

Här finns öppen plats för den breda sängen på ekparketten. En bekväm fåtölj kan husera i ena hörnet, och gröna växter i fönstret bidrar till ett harmoniskt sovrum.

Hall

Hemma hos dig finns en luftig hall där jackor, väskor och skor kan ordnas i prydliga rader. Här finns ditt städskåp och din klädkammare placerade.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.