Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

2201, 3 Rum, 74 m²

Trea med gavelläge och balkong

Välkommen till en av de sista treorna med inflyttning från mars. Din nya trea har ett läge som blandar det bästa från olika världar. Du har promenadavstånd till Mölndals innerstad, härlig natur inom räckhåll och historiska miljöer runt knuten.

Efter en promenad runt Långvattnet eller en tur på stan är det skönt att landa i din välplanerade trea. Här har du 74 kvadratmeter på tolfte våningen att njuta av. I hallen välkomnas du av bra förvaring och belysning från spotlights i taket. Här bor du i en lägenhet där stilrena och hållbara material är grunden. Du har en lättmöblerad balkong, ett ljust vardagsrum med gavelläge och två sovrum.

Vardagsrum och kök

Den halvöppna planlösningen ger en avskild hörna för matlagningen och en öppen yta för sociala möblemang. Välplanerade middagar och lugna hemmakvällar får här sin plats. Köket rymmer alla bekvämligheter och ger gott om plats åt pryttlar och råvaror. Vitvarorna i din nya lägenhet gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Här bor du med terrass både på taket och på gården, men det är ändå skönt med en egen uteplats. Din nya balkong går du från vardagsrummet och sovrummet och här har du en trivsam yta för möbler och växtligheter.

Badrum

I ditt nya badrum finns en duschhörna, förvaring, tvättmaskin och torktumlare som gör detta till rummet för både tvagning och tvätt. Golvvärme, handdukstork och spotlights bidrar till rummets avskalade elegans.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen finns i var sin ände av lägenheten. Det mindre har garderober och det större ger förvaring genom en klädkammare. Det stora sovrummet har plats för dubbelsängen och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under långsamma lediga morgnar.

Hall

Hall I hallen kan jackor och kappor hänga på rad till vänster, och i garderoberna kan en del av ytterkläderna stuvas undan. Snett åt höger väntas hemmets öppna rum och rakt fram finns det stora sovrummet.

Hemfakta

Bostad
2201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
13 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Månadsavgift
4 491 kr
Pris per m²
60 135 kr
Pris
4 450 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter