Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2201, 3 Rum, 74 m²

Beskrivning

Trea med gavelläge och balkong

Välkommen till en av de sista treorna med inflyttning från mars. Din nya trea har ett läge som blandar det bästa från olika världar. Du har promenadavstånd till Mölndals innerstad, härlig natur inom räckhåll och historiska miljöer runt knuten.

Efter en promenad runt Långvattnet eller en tur på stan är det skönt att landa i din välplanerade trea. Här har du 74 kvadratmeter på tolfte våningen att njuta av. I hallen välkomnas du av bra förvaring och belysning från spotlights i taket. Här bor du i en lägenhet där stilrena och hållbara material är grunden. Du har en lättmöblerad balkong, ett ljust vardagsrum med gavelläge och två sovrum.

Vardagsrum och kök

Den halvöppna planlösningen ger en avskild hörna för matlagningen och en öppen yta för sociala möblemang. Välplanerade middagar och lugna hemmakvällar får här sin plats. Köket rymmer alla bekvämligheter och ger gott om plats åt pryttlar och råvaror. Vitvarorna i din nya lägenhet gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Här bor du med terrass både på taket och på gården, men det är ändå skönt med en egen uteplats. Din nya balkong går du från vardagsrummet och sovrummet och här har du en trivsam yta för möbler och växtligheter.

Badrum

I ditt nya badrum finns en duschhörna, förvaring, tvättmaskin och torktumlare som gör detta till rummet för både tvagning och tvätt. Golvvärme, handdukstork och spotlights bidrar till rummets avskalade elegans.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen finns i var sin ände av lägenheten. Det mindre har garderober och det större ger förvaring genom en klädkammare. Det stora sovrummet har plats för dubbelsängen och sängborden där frukostbrickan får sin självklara plats under långsamma lediga morgnar.

Hall

Hall I hallen kan jackor och kappor hänga på rad till vänster, och i garderoberna kan en del av ytterkläderna stuvas undan. Snett åt höger väntas hemmets öppna rum och rakt fram finns det stora sovrummet.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.