Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2105, 4 Rum, 96 m²

Välkommen på privat visning lördag 18 april

Under lördagen den 18 april kl 11-12 finns möjlighet att komma på privat visning av lägenheterna i Kvarnbytornet. Kontakta ansvarig säljare Niklas på 070-088 77 49 för att boka en tid som passar dig.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Plats för familjen i fyra med gavelläge

I det nya grannskapet intill den gamla Kvarnbyn och forsen reser sig ett hus på 16 våningar. Här i Kvarnbytornet hittar du din nya fyra med välplanerade rum och en stor balkong vänd mot sydväst.

Om du har balkongdörren öppen när du grejar i köket får du sällskap av en skön fläkt. Med matplatsen nära det öppna rummets kökshörna kan du hjälpa till med läxorna när du ordnar kvällens middag. Du har en öppen planlösning som gör att familjen kan umgås oavsett om det är en gemensam aktivitet som står på schemat eller om var och en sysslar med sitt. Tre sovrum ger platser för lugn och ro, och den stora balkongen blir en solig favoritplats.

Kök och vardagsrum

I ditt nya hem lever du med ett generöst rum för sällskapliga stunder. Planlösningen ger plats åt många runt bordet och gör matlagningen till en del av det sociala. I köket lagas maten på energisnålt vis med dina nya vitvaror. Ditt nya kök byggs av eleganta ytor och bra förvaring.

Balkong

Balkong bjuder på en generös utomhusmiljö hemmavid då den når längst hela det öppna rummets långsida. Här finns gott om plats för möblemang och växtlighet i skönt sydvästläge med härlig utsikt.

Sovrum 3

I hemmets sovrum finns gott om yta för den breda sängen och rogivande inredning. Garderoberna hjälper till med förvaringen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är platsen för både tvagning och tvätt med tvätt- och torkmaskiner. Rummet är försett med hörndusch, och efter duschen torkar handduken på handdukstorken på väggen. Väggarna är helkaklade och vita, och golvet utgörs av klinkerplattor med golvvärme. I hallen finns gästtoaletten som underlättar när det är många hemma.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg. Fönster, vita väggar och ekparkett ger en lättmöblerad grund för olika perioder i livet.

Hall

Hemmets ekparkett startar redan i hallen. Här kommer ljuset från spotlights i taket och det finns bra plats för ytterkläderna bakom dörren till gästtoaletten. Lite längre in finns klädkammaren med generös förvaringsyta.

Hemfakta

Bostad
2105
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 16
Antal rum
4
Storlek
96 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter