Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för familjen i fyra med gavelläge

I det nya grannskapet intill den gamla Kvarnbyn och forsen reser sig ett hus på 16 våningar. Här i Kvarnbytornet hittar du din nya fyra med välplanerade rum och en stor balkong vänd mot sydväst.

Om du har balkongdörren öppen när du grejar i köket får du sällskap av en skön fläkt. Med matplatsen nära det öppna rummets kökshörna kan du hjälpa till med läxorna när du ordnar kvällens middag. Du har en öppen planlösning som gör att familjen kan umgås oavsett om det är en gemensam aktivitet som står på schemat eller om var och en sysslar med sitt. Tre sovrum ger platser för lugn och ro, och den stora balkongen blir en solig favoritplats.

Kök och vardagsrum

I ditt nya hem lever du med ett generöst rum för sällskapliga stunder. Planlösningen ger plats åt många runt bordet och gör matlagningen till en del av det sociala. I köket lagas maten på energisnålt vis med dina nya vitvaror. Ditt nya kök byggs av eleganta ytor och bra förvaring.

Balkong

Balkong bjuder på en generös utomhusmiljö hemmavid då den når längst hela det öppna rummets långsida. Här finns gott om plats för möblemang och växtlighet i skönt sydvästläge med härlig utsikt.

Sovrum 3

I hemmets sovrum finns gott om yta för den breda sängen och rogivande inredning. Garderoberna hjälper till med förvaringen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet är platsen för både tvagning och tvätt med tvätt- och torkmaskiner. Rummet är försett med hörndusch, och efter duschen torkar handduken på handdukstorken på väggen. Väggarna är helkaklade och vita, och golvet utgörs av klinkerplattor med golvvärme. I hallen finns gästtoaletten som underlättar när det är många hemma.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg. Fönster, vita väggar och ekparkett ger en lättmöblerad grund för olika perioder i livet.

Hall

Hemmets ekparkett startar redan i hallen. Här kommer ljuset från spotlights i taket och det finns bra plats för ytterkläderna bakom dörren till gästtoaletten. Lite längre in finns klädkammaren med generös förvaringsyta.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.