Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i sydväst högt upp i huset

Lägenhetens paradnummer är den 18 kvadratmeter stora balkongen som följer efter vardagsrummet. Vilsamma balkongstunder och festliga utomhusmiddagar väntar med sydvästläge på tolfte våningen.

Högt upp i huset hittar du hitt nya hem. Ett par våningar upp har du den gemensamma takterrassen som bjuder på vidsträckta utblickar. Men utsikten från din högt belägna balkong går heller inte av för hackor. Inne i lägenheten har du välplanerade umgängesytor, egna rum för lugn och ro och genomgående hög standard. Här bor du med smart utplacerad förvaring som ger egen plats åt tandborstar, kläder och dammsugare.

Vardagsrum och kök

I din nya lägenhet öppnas köket upp mot vardagsrummet. Här ger det gemensamma rummet en samlad och social yta. Stilrena kökssnickerier och bra förvaring blir rummets grund. Köket är utrustat med energieffektiva vitvaror – bra för plånboken och miljön. Vardagsrummet ger gott om plats åt soffhörnan, och i rummet kommer ljuset in från tre håll.

Balkong

Balkongen blir som en förlängande del av vardagsrummet med utomhusläge. Stor yta, sydvästläge och vackra utblickar ger en balkong att längta hem till.

Sovrum 1 och 2

I ditt nya hem finns de två sovrummen vägg i vägg. Det mindre har dubbla garderober och det större har en klädkammare. Båda rummen ger trivsam plats för säng och annan rogivande inredning.

Badrum

Rummet har avskalad och elegant utformning med ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns tvättmaskin, torktumlare och hörndusch med glasväggar. Du har bra förvaring i spegelskåpet och kommoden under tvättstället, och golvvärmen ger fötterna ett varmt välkomnande.

Hall

I hallen finns plats för kappor och hjälmar direkt till vänster innanför dörren. Hela samlingen av ytterkläder och en hel del annat ryms i rummets klädkammare. Takets spotlights ger bra belysning.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.