Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2103, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Två gemensamma terrasser och en egen balkong

En tvåa på 52 välplanerade kvadratmeter väntar i Mölndals Kvarnbytorn. Här bor du med hög standard, stilrena material, bra fördelad förvaring och trivsamma rum.

När du bor i det nya kvarteret i Kvarnbyn har du ett hem som når utanför lägenhetens väggar. Här kan du visa utsikten från takterrassen på våning 16 för vänner och familj, ta med datorn och hemmajobba från loungen i entrén eller ta en kaffe med grannen på gårdsterrassen. Hemma i lägenheten väntar din nya tvåa med trivsam planlösning och balkong åt sydöst.

Vardagsrum och kök

Hemma i din nya tvåa har du ett kök med miljösmarta vitvaror som hjälper till med vardagsbestyren. Köket är stilrent och hållbart med bra bänkytor och förvaring. I vardagsrummet finns plats för festliga middagar och slappa söndagar i soffan.

Balkong

Balkongen ger trivsam plats åt kafémöbeln och hyllan med slingrande murgröna. Med ett gäng varma filtar är detta en plats att använda stora delar av året.

Sovrum

Ditt nya sovrum är stället att längta till när kvällen närmar sig. Här finns rum för den breda sängen, och fönsterbänken blir den självklara platsen för gröna växter. Garderoben hjälper till med förvaringen.

Badrum

I ditt badrum finns plats för krämer och produkter att stå på prydliga rader i spegelskåpet, och i utdragslådan under tvättstället ges plats åt lagret med toarullar och schampo. Hörndusch, wc, tvättställ och kombimaskin för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med hög standard.

Hall

I hallen tas du emot av ett snyggt klinkergolv och belysning från spotlights i taket. Jackan och kepsen ryms till vänster och klädkammaren sköter det mesta av förvaringen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.