Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2103, 2 Rum, 52 m²

Två gemensamma terrasser och en egen balkong

En tvåa på 52 välplanerade kvadratmeter väntar i Mölndals Kvarnbytorn. Här bor du med hög standard, stilrena material, bra fördelad förvaring och trivsamma rum.

När du bor i det nya kvarteret i Kvarnbyn har du ett hem som når utanför lägenhetens väggar. Här kan du visa utsikten från takterrassen på våning 16 för vänner och familj, ta med datorn och hemmajobba från loungen i entrén eller ta en kaffe med grannen på gårdsterrassen. Hemma i lägenheten väntar din nya tvåa med trivsam planlösning och balkong åt sydöst.

Vardagsrum och kök

Hemma i din nya tvåa har du ett kök med miljösmarta vitvaror som hjälper till med vardagsbestyren. Köket är stilrent och hållbart med bra bänkytor och förvaring. I vardagsrummet finns plats för festliga middagar och slappa söndagar i soffan.

Balkong

Balkongen ger trivsam plats åt kafémöbeln och hyllan med slingrande murgröna. Med ett gäng varma filtar är detta en plats att använda stora delar av året.

Sovrum

Ditt nya sovrum är stället att längta till när kvällen närmar sig. Här finns rum för den breda sängen, och fönsterbänken blir den självklara platsen för gröna växter. Garderoben hjälper till med förvaringen.

Badrum

I ditt badrum finns plats för krämer och produkter att stå på prydliga rader i spegelskåpet, och i utdragslådan under tvättstället ges plats åt lagret med toarullar och schampo. Hörndusch, wc, tvättställ och kombimaskin för tvätt och tork gör detta till ett fullt utrustat badrum med hög standard.

Hall

I hallen tas du emot av ett snyggt klinkergolv och belysning från spotlights i taket. Jackan och kepsen ryms till vänster och klädkammaren sköter det mesta av förvaringen.

Hemfakta

Bostad
2103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 16
Antal rum
2
Storlek
52 m²
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter