Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2102, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Tvåa med gavelläge och bra förvaring

Här letar sig ljuset in från två håll i vardagsrummet som smälter ihop med köket. I din eleganta och stilrena lägenhet är energieffektiva och hållbara lösningar grunden.

På våning tolv kliver du in i hallen till din nya lägenhet. Här ser du det öppna och sällskapliga rummet rakt fram åt vänster och till höger finns klädkammaren. Badrummet med tvättmaskin finns på bekvämt avstånd och ett par steg in väntar det stora sovrummet. Utanför husets entrédörr har du Kvarnbyns avslappnade småstadskänsla och du har Mölndals innerstad på promenadavstånd.

Vardagsrum och kök

Rummets placering med gavelläge ger flera fönster att kolla ut genom. I köket lagar du maten på snyggt designade bänkskivor och med gott om plats för pryttlar och råvaror. Vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång. De vitmålade väggarna och ekparketten ger en bra och tålig grund för den personliga stilen och den sociala möbleringen.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet. Här är det lätt att förflytta de sociala stunderna till din egen utomhusmiljö. Utemöblerna kan få sällskap av trivsam växtlighet.

Badrum

På en praktisk rad finns badrummets högklassiga faciliteter. Rummet har en stilren och lättskött utformning med klinkergolv och helkaklade väggar. Golvvärmen är extra uppskattad av frusna fötter, och på handdukstorken torkar handduken snabbt.

Sovrum

Med dörr nära hallen väntar ett lättmöblerat rum för vila och återhämtning. Den breda sängen får generös plats och här kan du inreda med byrån för förvaring eller fåtöljen för lässtunder.

Hall

Hallen öppnar upp mot köket och vardagsrummet rakt fram. Dörren till klädkammaren leder till en uppskattad förvaringsyta, och utanför i hallen finns städskåpet och plats för hatthyllan och skostället.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.