Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2102, 2 Rum, 58 m²

Tvåa med gavelläge och bra förvaring

Här letar sig ljuset in från två håll i vardagsrummet som smälter ihop med köket. I din eleganta och stilrena lägenhet är energieffektiva och hållbara lösningar grunden.

På våning tolv kliver du in i hallen till din nya lägenhet. Här ser du det öppna och sällskapliga rummet rakt fram åt vänster och till höger finns klädkammaren. Badrummet med tvättmaskin finns på bekvämt avstånd och ett par steg in väntar det stora sovrummet. Utanför husets entrédörr har du Kvarnbyns avslappnade småstadskänsla och du har Mölndals innerstad på promenadavstånd.

Vardagsrum och kök

Rummets placering med gavelläge ger flera fönster att kolla ut genom. I köket lagar du maten på snyggt designade bänkskivor och med gott om plats för pryttlar och råvaror. Vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång. De vitmålade väggarna och ekparketten ger en bra och tålig grund för den personliga stilen och den sociala möbleringen.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet. Här är det lätt att förflytta de sociala stunderna till din egen utomhusmiljö. Utemöblerna kan få sällskap av trivsam växtlighet.

Badrum

På en praktisk rad finns badrummets högklassiga faciliteter. Rummet har en stilren och lättskött utformning med klinkergolv och helkaklade väggar. Golvvärmen är extra uppskattad av frusna fötter, och på handdukstorken torkar handduken snabbt.

Sovrum

Med dörr nära hallen väntar ett lättmöblerat rum för vila och återhämtning. Den breda sängen får generös plats och här kan du inreda med byrån för förvaring eller fåtöljen för lässtunder.

Hall

Hallen öppnar upp mot köket och vardagsrummet rakt fram. Dörren till klädkammaren leder till en uppskattad förvaringsyta, och utanför i hallen finns städskåpet och plats för hatthyllan och skostället.

Hemfakta

Bostad
2102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 16
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter