Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserverad

2101, 3 Rum, 74 m²

Hög standard i smart planerad trea

En av Kvarnbytornets sista treor – inflyttning från mars. Här har du en trea där hållbarhet och finess har legat till grund för utformningen. Du bor i ett hem som når utanför lägenhetens väggar med två terrasser och en lounge som du delar med grannarna.

Vitvaror i toppklass och smart planerad förvaring – här bor du i en praktiskt utformad lägenhet för ett aktivt liv. Vardagsrummets gavelläge ger en ljus och öppen lägenhet, och ytan fortsätter ut på balkongen. Uppe på takterrassen kan du njuta av utsikten från våning 16, och nere vid entrén kan du koppla av i loungen och på gårdsterrassen.

Balkong

Hemmets balkong kan du kliva ut på både från vardagsrummet och från sovrummet. Med en liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och här finns även plats för trivsamma utemöbler.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i en halvöppen planlösning. Här kan den matlagningsglada experimentera med nya smaker på stilrena bänkytor. Även snabba och mindre fantasifulla mellanmål lagas med samma eleganta bas. Hällen, ugnen i ergonomisk höjd, diskmaskinen och de andra vitvarorna är energieffektiva. Vardagsrummet ger plats för matbordet och soffgruppen, och den stora mattan ligger fint på hemmets ekparkett.

Sovrum 1 och 2

Ett stort sovrum med klädkammare i ena änden, och ett mindre med garderober i den andra ger plats för lugn och ro. Båda rummen har samma utformning med ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Här finns tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade under en bänk i bra vikhöjd. Badrummet har helkaklade vita väggar och klinkergolv vilket ger ett stilrent och lättskött rum. Duschen finns i ena hörnet och har smidiga glasväggar. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Hall

I din nya hall finns platts för ytterkläder, paraplyer och väskor i garderober på båda sidorna. Städskrubben håller koll på dammsugaren och moppen.

Hemfakta

Bostad
2101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Månadsavgift
4 491 kr
Pris per m²
59 122 kr
Pris
4 375 000 kr
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter