Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hög standard i smart planerad trea

En av Kvarnbytornets sista treor – inflyttning från mars. Här har du en trea där hållbarhet och finess har legat till grund för utformningen. Du bor i ett hem som når utanför lägenhetens väggar med två terrasser och en lounge som du delar med grannarna.

Vitvaror i toppklass och smart planerad förvaring – här bor du i en praktiskt utformad lägenhet för ett aktivt liv. Vardagsrummets gavelläge ger en ljus och öppen lägenhet, och ytan fortsätter ut på balkongen. Uppe på takterrassen kan du njuta av utsikten från våning 16, och nere vid entrén kan du koppla av i loungen och på gårdsterrassen.

Balkong

Hemmets balkong kan du kliva ut på både från vardagsrummet och från sovrummet. Med en liten köksträdgård kan du plocka in färska örter till kvällens middag, och här finns även plats för trivsamma utemöbler.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet möts i en halvöppen planlösning. Här kan den matlagningsglada experimentera med nya smaker på stilrena bänkytor. Även snabba och mindre fantasifulla mellanmål lagas med samma eleganta bas. Hällen, ugnen i ergonomisk höjd, diskmaskinen och de andra vitvarorna är energieffektiva. Vardagsrummet ger plats för matbordet och soffgruppen, och den stora mattan ligger fint på hemmets ekparkett.

Sovrum 1 och 2

Ett stort sovrum med klädkammare i ena änden, och ett mindre med garderober i den andra ger plats för lugn och ro. Båda rummen har samma utformning med ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Här finns tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade under en bänk i bra vikhöjd. Badrummet har helkaklade vita väggar och klinkergolv vilket ger ett stilrent och lättskött rum. Duschen finns i ena hörnet och har smidiga glasväggar. Golvvärmen och handdukstorken är välkomna detaljer.

Hall

I din nya hall finns platts för ytterkläder, paraplyer och väskor i garderober på båda sidorna. Städskrubben håller koll på dammsugaren och moppen.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.