Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solig balkong och två klädkammare

I Kvarnbyn, hjärtat av gamla Mölndal, hittar du en trea att trivas i. Här bor du med fönster i tre väderstreck, en generös balkong i soligt sydvästläge och dubbla klädkammare.

I ditt nya kvarter kan du njuta av en gemytlig småstadskänsla samtidigt som stadens puls finns inom räckhåll. I ditt moderna hus väntar välplanerade ytor som delas av grannarna. Du har terrass både på taket och på gården, och en avslappnad lounge i entrén. Hemma på elfte våningen har du 82 egna kvadratmeter att trivas på. Den sydvästvända balkongen blir enkelt en favoritplats under stora delar av året.

Balkong

Här på din nya balkong kan du koppla av i eftermiddagssolen eller påta med en trivsam liten kryddodling. Hemmets stora balkong blir favoritplatsen under sommarmånaderna.

Vardagsrum och kök

Här lagas veckans måltider med miljön i omtanke tack vare dina nya vitvaror. Gott om bänkyta ger plats för många som hjälps åt att hacka och dona samtidigt. Efter middagen finns det bra med plats för resterna med kyl och frys i fullhöjd, och disken sköts av den snyggt integrerade diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats för den sköna soffhörnan och i det öppna rummet kommer ljuset in från tre håll.

Sovrum 1 och 2

Lägenhetens två sovrum ger plats för vila, lugn och ro. Utformningen med ekparkett och vitmålade väggar följer med in i sovrummen och blir grunden för möblemanget. Det större av de två rummen har en klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober.

Badrum

I ditt badrum möts du av en stilren och lättskött utformning och en smidig dusch. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren när tvätt står på schemat, och rummet har förvaring i spegelskåpet och kommoden under tvättstället.

Hall

I hallen finns plats att hänga av jackan direkt till vänster. I klädkammaren ryms hela samlingen med ytterkläder, och här finns även städskåpet placerat.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.