Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

2004, 3 Rum, 82 m²

Solig balkong och två klädkammare

I Kvarnbyn, hjärtat av gamla Mölndal, hittar du en trea att trivas i. Här bor du med fönster i tre väderstreck, en generös balkong i soligt sydvästläge och dubbla klädkammare.

I ditt nya kvarter kan du njuta av en gemytlig småstadskänsla samtidigt som stadens puls finns inom räckhåll. I ditt moderna hus väntar välplanerade ytor som delas av grannarna. Du har terrass både på taket och på gården, och en avslappnad lounge i entrén. Hemma på elfte våningen har du 82 egna kvadratmeter att trivas på. Den sydvästvända balkongen blir enkelt en favoritplats under stora delar av året.

Balkong

Här på din nya balkong kan du koppla av i eftermiddagssolen eller påta med en trivsam liten kryddodling. Hemmets stora balkong blir favoritplatsen under sommarmånaderna.

Vardagsrum och kök

Här lagas veckans måltider med miljön i omtanke tack vare dina nya vitvaror. Gott om bänkyta ger plats för många som hjälps åt att hacka och dona samtidigt. Efter middagen finns det bra med plats för resterna med kyl och frys i fullhöjd, och disken sköts av den snyggt integrerade diskmaskinen. Vardagsrummet ger plats för den sköna soffhörnan och i det öppna rummet kommer ljuset in från tre håll.

Sovrum 1 och 2

Lägenhetens två sovrum ger plats för vila, lugn och ro. Utformningen med ekparkett och vitmålade väggar följer med in i sovrummen och blir grunden för möblemanget. Det större av de två rummen har en klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober.

Badrum

I ditt badrum möts du av en stilren och lättskött utformning och en smidig dusch. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren när tvätt står på schemat, och rummet har förvaring i spegelskåpet och kommoden under tvättstället.

Hall

I hallen finns plats att hänga av jackan direkt till vänster. I klädkammaren ryms hela samlingen med ytterkläder, och här finns även städskåpet placerat.

Hemfakta

Bostad
2004
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 16
Antal rum
3
Storlek
82 m²
Inflytt från
Februari 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter