Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2002, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Kolla på fyrverkerierna från en gemensam takterrass

I nya Kvarnbytornet har du och grannarna smart planerade utrymmen som ger gemensamma ytor utanför hemmet. Inne i din nya tvåa har du välplanerade ytor och hög standard.

Här kan du och vännerna ta med er glasen upp till den gemensamma takterrassen och skåla in det nya året med en svårslagen överblick över fyrverkerihimlen. När du har en terrass på våning 16 blir din lägenhet den självklara platsen för nyårsmiddagen. Middagens festligheter förbereds på miljösnällt vis med dina energieffektiva vitvaror, och du har en öppen yta att slå upp långbordet på. Gavelläget och balkongen ger rummet ljus och rymd.

Vardagsrum och kök

Kök och vardagsrummet möts i det öppna gavelrummet. Här fixas fantasifulla paradrätter och snabba frukostar. Eleganta kökssnickerier och energisnåla vitvaror ger ett kök i hög klass. Vardagsrummet ger plats åt soffhörnan och bokhyllan.

Balkong

Med en egen balkong har du alltid nära till den friska luften. Värmande filtar förlänger säsongen, och balkongen blir en plats att njuta av under stora delar av året.

Badrum

Utformningen med klinkergolv och helkaklade väggar är stilren och lättskött. Värmande detaljer i rummet är handdukstorken och den vattenburna golvvärmen. I badrummet väntar den kombinerade tvätt- och torkmaskinen som ordnar både tvätt och tork. Duschen är smidigt placerad i ena hörnet, och du har bra förvaring i spegelskåpet och kommoden.

Sovrum

I ditt sovrum ryms en säng av bredare modell vid sidan av en bekväm fåtölj och hyllan med favoritböckerna. En öppen yta på ekparketten och ljusinsläpp från fönstret mot balkongen blir grunden för ditt rofyllda rum.

Hall

Hallen knyter ihop hemmets alla rum. Du har ett städskåp för städattiraljerna, plats att hänga upp jackan och rada upp skorna och en klädkammare som ger gott om förvaring.

Bilder
Området
  • Mer än det som ryms inom fyra väggar

    I Kvarnbytornet finns många kvadratmeter som förstorar hemmen – en takterrass högst upp och en lounge med gårdsterrass i entrén. Det är rum som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som för att hänga med vänner och grannar.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till härliga promenader i kuperade omgivningar. Varför inte strosa i gamla Kvarnbyn eller köra mountainbike? Här finns många bra vägar och stigar, till exempel ett spår runt Långvattnet. Efter turen går det utmärkt att ta sig ett dopp i något av de kringliggande sjöarna. Det finns flera på bekvämt cykelavstånd. På hösten lockar bärplockning och svamputflykter i närområdet. Fiskar du finns goda möjligheter att få napp i Stensjön där du bland annat kan fiska abborre, gädda och gös.

  • Ett socialt grannskap

    Välkommen hem till Kvarnbytornet. Här har arkitekturen utgått ifrån vad som berikar och förenklar livet för dig och dina grannar. Skåla in det nya året på takterrassen med utsikt över stadssiluetten. Avnjut härliga grillmåltider med färska örter från er egen köksträdgård och jobba hemifrån med en god kopp kaffe i den bekväma lobbyn med wifi. Här finns utrymme för såväl egentid som att hänga med vänner och grannar under avslappnade former.