Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

2001, 3 Rum, 74 m²

På elfte våningen nära naturen

När du är Mölndalsbo har du många valmöjligheter när du längtar till naturen. Efter en badutflykt eller en vandring längs Bohusleden är din trea i Kvarnbytornet platsen att komma hem till.

Här bor du i ett lummigt grannskap där du kan följa årstidernas växlingar på nära håll. Du har nära till varierande natur för träning, återhämtning och lek, och hemma ger den generösa balkongen en egen utomhusoas. I din nya lägenhet bor du med praktiska lösningar och trivsamt utformade rum.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök får in ljuset från fönstret mot balkongen. Här har du miljösnälla vitvaror och bänkar och skåp i stilfull design. På den effektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid och bänken ger plats åt skärbrädor och råvaror när du donar i köket. I vardagsrummet finns en umgängesvänlig yta med gavelläge och förlängning mot balkongen.

Balkong

Hemmets balkong ger en trevlig utomhusmiljö att inreda med växter och andra prydligheter. Du får plats med utemöblerna och balkongen har dörr mot både vardagsrum och sovrum.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger i var sin ände av lägenheten och ger två lugna rum att stänga om sig. Det större sovrummet är försett med en egen klädkammare, och det mindre har förvaring i två garderober. Hemmets ekparkett når från in i alla rum.

Hall

Här i din nya hall får ytterkläder och väskor sitt hem både till höger och vänster. Städskåpet håller ordning på städredskapen.

Badrum

I badrummet finns en duschhörna, vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här har du egna tvätt- och torkmaskiner som gör att du slipper bekymret med bortglömda tvättider. På bänken ovanför maskinerna kan du vika de rena och torra kläderna, och bänken ger även en plats för växten och ett ljus.

Hemfakta

Bostad
2001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
11 av 16
Antal rum
3
Storlek
74 m²
Månadsavgift
4 491 kr
Pris per m²
58 108 kr
Pris
4 300 000 kr
Inflytt från
April 2020
Här finns
Balkong
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Grillplats

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Helena Baarlid Hallgren
Helena Baarlid Hallgren

073-440 06 84

Anmäl intresse

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter